Nesze!szer

Ne maradj le az utolsó pillanatokról! Legyen ez a te éjszakád!

2016. november 23.

 

kobor_barbara1.jpg

 

 

Az év végéhez közeledve, a karácsonyi forgatagos, forralt boros, mégis sokszor fagyos hangulatban sokan tesznek fogadalmakat. Van, aki le akarja adni azt a bizonyos utolsó öt kilót, és van, aki utolsó erejét összeszedve, minden hidat felégetne ilyenkor maga mögött.

Megjelent egy új magyar krimi, amelynek a főhőse inkább az utóbbi cipőben jár, jobban mondva tipeg Párizsban. Az utolsó nap éjszakája címet viselő regény egy mérgező párkapcsolat poklába nyit nekünk ablakot, ahol lehetsz bármilyen gazdag és gyönyörű, ha rabságban élsz, sosem leszel boldog. A regény – amely a mostanság divatos domestic noir műfaj többi művéhez hasonlóan - egy olyan felkavaró helyzetbe visz el, ahol a főhős a boldogság mellett az életéért is menekül.

Kóbor Barbara regényét most meg is nyerheted, és mellé egygyönyörű rúzst is, hiszen régóta tudjuk a francia nőktől: minél nehezebb a helyzet, annál tökéletesebb kell, hogy legyen a sminkünk. Olyan stílusossá és sikkesen franciássá pedig kevés dolog tehet jobban, mint egy vörös rúzs. A Bourjois-nál számos termékre és vörösebbnél vörösebb árnyalatokra találhatsz ebben a szezonban is. Egy szó, mint száz: miért is rejtenéd el a szád? Mutasd meg, sőt, nyisd csak ki, és mondd el, mit szeretnél. Első körben legalább magadnak.

 

kobor_barbara2.png

 

Most három exkluzív csomagot sorsolunk ki, melyek tartalma egy Bourjois Rouge Edition Velvet rúzs és egy példány Kóbor Barbara Az utolsó nap éjszakája című regényéből. (A könyvről ITT tájékozódhatsz még.)

Két dolgot kell tenned, hogy a tiéd legyen a három könyv+rúzs csomag egyike:

1. Lájkold és oszd meg a posztot a FB-on (ITT)

2. Fogadd meg, hogy megpróbálsz jobban élni, boldogabbnak lenni, és nem csapod be azt, aki a legfontosabb számodra: önmagad.

A játék november 27-ig tart, a részt vevők között november 30-án sorsolunk ki három szerencsés nyertest. Olvasásra és sminkelésre fel!

 

kobor_barbara3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5811992532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása