Nesze!szer

A cipők paradicsoma, ahol a minőség és az elegancia randevúzik

2016. november 17.

 

vinczecipokezd.jpg

 

 

Ez a post egy önvallomással kezdődik. Aki tudja, hogy mit is jelent a szép cipő és aki már harmincon felül van, az egészen bizonyosan ismeri  Vinczééket. Jelen sorok írója nem kevés pénzt hagyott már ott anno az óbudai üzletükben, hisz gyakorlatilag ők voltak azok, akik mindig gyönyörűbbnél gyönyörűbb szandálokat, tűsarkúakat és csizmákat hoztak be az országba az olaszoktól.

vincze_cipo1_1.jpg

 

Nem is olyan régen sétálgattunk a Hegyvidék Bevásárlóközpontban és régi ismerősre bukkantunk. Illetve ismerős boltra. Kiderült, a Vincze Cipő itt is nyitott egy üzletet. Nyilván nem álltunk meg és nem álltuk meg, hogy ne látogassuk meg őket. És nem csalódtunk, sőt! Olyan szépségekkel találkoztunk, hogy csak próbáltunk és próbáltunk és próbáltunk. A tulajdonos el is mondta, hogy számára mindig elsődleges fontosságú volt, hogy a minőség és az elegancia találkozzon azokban a darabokban, amit Olaszországban hoz be, immáron 25 éve. Szinte ő az egyetlen, aki anno, a válság ellenére fent tudott maradni, de nincs is mit csodálkozni ezen, hisz el is találja a csinos hölgyek szívének vágyát. A lakk, a bőr, a velúr is megtalálható nála. Akár alkalomra, akár hétköznapra is találunk cipőket itt, a Hegyvidék bevásárlóközpont Vincze cipő boltjában. Ami érdekes még, hogy a tulajdonos egy idő után arra is reagált, amit a törzsvendégei jeleztek számára (ilyen egy igazi kereskedő!). Így került a választékba sok szép kiegészítő is, táskák, övek, ékszerek, de ami még érdekesebb: ruhák! Isteni minőségű, remek szabású nadrágokat láttunk a fogasokon és elegáns ruhákat, pulóvereket. Mutatunk is néhány összeállítást ezekből nektek. Ja, és még valami. Nagyon érdekes, de itt olyan cipők vannak, amelyek a tűsarkak ellenére is kényelmesek, járhatóak. Bocsánat, hogy ilyet mondunk, de tapasztalat, hogy nem mindenhol kapja ezt a fajta "kényelmet" a lábának az ember. Egyszerűen azt érzed, nem szakad le benne a bokád, lábfejed. Nálunk most az abszolút szerelem hétköznapokra egy erősebb sarkú bokacsizma, lent látjátok is, képen (az első az). És szetteket is prezentálunk tőlük.

Az év vége közeledtével nem árt felvésni a noteszbe, hogy térjetek be ide. A karácsonyi céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre remek "lelőhely" ez és az ajándékban is biztos öröm lesz, ha innen szerzitek be. (Anyu, ugye nem olvasod ezt a postot?). Szóval, nem kell Olaszországig utazni a stílusért, elég, ha a Hegyvidék Bevásárlóközpont Vincze cipőboltjáig mentek! Köszönjük, hogy felfedezhettük! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5311960057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása