Nesze!szer

A sztár anyukák hogyan csinálják? A BabaMama Expón megtudhatod!

Nyerj páros belépőjegyet a hétvégére!

2016. november 16.

 

kozlemeny1.jpg

 

 

Az ember, amikor egy pici babával van otthon, sokszor tanácstalan, gyakran kétségbe esik és nem érti, más hogyan csinálja? Mitől alszik, vagy nem alszik a gyerek, hogyan indul a hozzátáplálás és ezer és ezer kérdést tudnánk sorolni. Az a régi védőháló, ami egykoron volt, hogy a nagymama-keresztanya-dédi ott van és segít, már rég nem érvényes... sajnos. És csak azt látjuk sokszor, amikor fáradtak vagyunk, anyukaként: másnak olyan könnyen megy. Nézzük az ismert embereket, sztárokat és szeretnénk tudni, ők hogyan csinálják. Ehhez ad most óriási segítséget a hétvégén megrendezésre kerülő Babamama Expo! Nekünk ez most nagyon betalált, pestiesen szólva! Ahogy mi átolvastuk a programot, a színpadot, a játékokat, a fellépőket, kiállítókat, abban biztosak vagyunk, kiköltözünk három napra. Hisz a baba altatásához szuper hintától kezdve az egészséges táplálkozásig, a fehérnemű tanácsadásig minden lesz és még fotózás is a csemetéddel! 200 kiállító az Arénában péntek-szombat-vasárnap, ami konkrétan döbbenetes, mert nagyon rég kaptunk ennyi segítséget "pakkban", egy helyen. Ráadásul, sztár anyukáktól is megtudhatjuk: ők hogyan csinálják. Ott lesz Béres Alexandra, aki már két kislány mamája. Tatár Csilla, akinek tündéri a kisfia és Ördög Nóri is, aki már két csibész lurkó anyukája. Ja, "üzemel" védőnő is, szóval kérdezhetsz bátran, mindenféle gátlások nélkül, hisz ez a rendezvény pont erről szól. Arról, hogy téged segítsenek. És a kicsik sem fognak unatkozni, sőt, sok-sok meglepetés várja őket! Nekünk annyira megtetszett ez az egész, hogy...

5 db páros belépőjegyet is kisorsolunk a BabaMama Expóra! 

A kérdésünk csak annyi, hány órakor kezdődik szombaton Ördög Nóri előadása az expón? Na jó, puskázhatsz is kicsit, katt IDE! A facebook oldalunkon kérjük kommentben a választ és örülnénk, ha meg is osztanátok ezt a postot. Na, kivel találkozunk a Budapest Sportarénában 18-19-20-án?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8611965455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása