Nesze!szer

Süel jótékonysági műhelyvásár, mert a színek a ruhádra valók!

2016. november 15.

 

suel_charity1.jpg

 

 

Nem is olyan régen volt, amikor arra kértünk titeket, gyertek el aláírni egy petíciót. A családon belüli erőszak nagyobb büntetéséért tettünk erőfeszítéseket. Sajnos, még mindig aktuális ez a téma. Sok kicsi és nő szenved ettől. Máig nem felejtem, amikor egy fiatal felnőtt lány mesélte, hogy minden nap utcai ruhában aludt gyerekként, ha menekülnie kell az erőszakos apa miatt, gyorsabb legyen az elindulás. A Süel több olyan hölgyet is felkarolt, aki sajnos a családon belüli erőszakot nagyon jól ismerik és nem elmondásokból. A színek a ruhádra valók - mondja a jelmondat és igazuk van. Műhelyvásárt is tartanak november 25-én, amikor a befolyt bevétel mind olyan szervezetnek megy, akik a téma ellen harcolnak. A műhelyvásáron olyan Süel termékek kerülnek kiárusításra 1000-3000-5000 és 7000 forintos árakon, melyek:

- prototípusok
- minták, amelyek kialakítása még nem volt tökéletes
- enyhén hibás (szálhiba, cipzár probléma stb) termékek
- több évvel ezelőtt kifutott modellek (mondjuk, a tavalyi kardigánunkat is imádjuk!).

Szóval, duplán megéri elmenni. Mert jótékonykodsz is és közben jóval olcsóbban jutsz mindenféle szép kötött cucchoz.

A Süel Fashion Streeten (Deák Ferenc utca 17.) lévő üzletében lesz, november 25-én a Műhelyvásár, 17 és 20 óra között. Minden tudnivaló ITT

Képek:  Túri Márton

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1811959411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása