Nesze!szer

Hello Soap! - így köszön egy új márka

2016. november 09.

 

 

hello_soap.jpg

 

Mit tehet az ember, ha a gyermeke fürdőgolyó és fürdőbomba mániában szenved? (Igen, a hiba a mi készülékünkben van, hisz mi vezettük be ezt nála... na, mindegy.) A lényeg, hogy tetemes mennyiség fogy nálunk fürdésnél ezekből a csodákból. És ugye, egyfolytában keressük-kutatjuk, hol lelhető valami új a témában. Jelentjük: szuper magyar céget találtunk, akik fürdőbombákat gyártanak és ilyen szép kivitelezéssel, csomagolással még soha, de soha nem találkoztunk. Minden egyes bomba külön dobozkát kap nálunk, remek neveket találtak ki hozzájuk és az egész hihetetlenül gusztusos. 3 darabot fürödtünk el eddig a készletből és kiskorú ügyfelünk elégedettsége teljes, melyet sikongatással fűszerezett örömmel jelez a kádban.

Ezen a képen láthatjátok az eddigi legnagyobb kedvencünket. Aurora Borealis a neve. Kívülről fehér, aztán elképesztően kék lesz, majd a végén lila. Így kicsiknek és nagyoknak is igen finom és hasznos és örömteli szeánsz lesz az esti lubickolás. A weboldalon így mesélnek róla: "A sarki fény a nevét a római hajnalistennőről, Auroráról kapta. A sarkvidékek közelében a napszélből származó részecskék okozzák ezt a lenyűgöző fényjelenséget, mely az Aurora Borealis fürdőbombát is ihlette.  A fények sziporkázó játékának vízi mása akkor kezdődik, mikor a kivűlről egyszerű fehér fürdőbombát a kád vizébe dobjuk. Türkiz, lila vagy pink parédé kezdődik? Netán mindegyik szín helyet követel magának „vizijátékban”? Nem tudhatjuk előre. Az Aurora Borealis a meglepetések fürdőbombája, mely szemünkön és bőrünkön kívül orrunkat is nagyvonalúan kényezteti, hiszen illatában rágógumi, citromos süti, sárgabarack, színes cukorkák, egyszóval gyerekkorunk édes esszenciája jelenik meg"

hello_soap2.jpg

 

A Hello Soap termékeinél az volt eddig a szimpatikus, hogy vegán minden, semmiféle állati eredetű nincs a termékeikben. Gyönyörű színei vannak a bombáknak és isteni illatuk. A levendulás az annyira pihentető és finom, hogy hű...  egy csak a gond vele, igen kevés az idő arra, hogy egyedül, nyugodtan élvezzük a kád örömeit. Mindegy, testvajunk is van tőlük, ezt nem osztjuk meg a gyermekkel, mert azért mindent nem adunk neki!...D Nagyon jól kinéző szappanjaik vannak, nézzetek körül az oldalukon, már maga az is nagyon cool! Gratulálunk a cégnek az induláshoz, a sok természetes anyag használathoz, a szuper termékekhez, most a következő vágyunk egy testradír tőlük. Bocsánat, telhetetlenek lettünk...

A Hello Soap weboldala ITT található

 

hello_soap3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3211938787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása