Nesze!szer

Karácsonyház, ahol még a háborgó lélek is felderül

2016. november 06.

 

karacsonyhaz.jpg

 

karacsonyhaz3.jpg

 

karacsonyhaz2.jpg 

 

Állítólag veleszületett betegségnek számít, ha az ember karácsonymániás. Nem tagadom, olyannyira, hogy más is tud róla...D Így a minap érkezett egy levél a postafiókba, ami arról árulkodott: Gödöllőn néhány napja megnyílt a Karácsonyház. Itt 300 négyzetméteren minden a karácsonyról szól és 9 szobában több mint 30 más és más stílusban feldíszített fa várja a látogatókat. A tegnapi szépnek nem nevezhető esős délutánon fel is kerekedtünk és a Gödöllői Művelődési Ház parkolójáig meg sem álltunk. E mellett található ugyanis a Karácsonyház. Kruták Zsófi, aki a vezető, már sokadik éve üzemeltet ilyenkor egy házat, ami semmi másról nem szól, csak a decemberi ünnepről. Lényegében mindent megvásárolhatsz tőlük, ami ilyenkor a dekoráláshoz kell. Díszektől a szalagokig, kopogtatókig, asztali szépségekig minden van a választékban. De ami a legfontosabb, hogy annyi, de annyi apró inspirációt és ötletet elleshetsz, hogy csak na (szuper dekoratőrök készítették a fákat, vintage stílusútól a törött snowboardokból felállítottig mindent láthatsz, még a Nagyi Horizont tévéjét is, alatta csipke terítővel). Türkiztől az óarany gömbig van minden, kis koszorútól az óriás manóig sok szépség vár rád. Kis cukiságtól a nagy figyelmességig beszerezhetsz mindent. Puncsot és forralt bort és kortyolgathatsz a sétád közben, már, amennyiben tudsz egyensúlyozni, mert hétvégén tetemes adag látogatójuk van, ami azért örömteli, hogy nemcsak a plázákban tolonganak a népek.

 

49_nap.jpg

 

Csoda ez az egész ház, nem más! Karácsonyi csoda. És ha azt mondja, hogy a karácsony az most már nem más, mint üzlet, annak üzenjek, az mindig tőled függ, te hogyan éled meg. Hisz a reklámokat ki lehet kapcsolni és új égősort és asztaldíszt sem kötelező minden évben venni.

Köszönjük a meghívást, mi egészen biztosan visszatérünk még idén, lehet, hogy adventi koszorú készítő workshopra, vagy a Mikulás látogatására. Egy biztos, le a kalappal Zsófiék előtt, aki a mindenféle navos pénztárgépes-vállalkozást megnehezítős körülmények között ilyen csoda helyet varázsoltak Gödöllőre. Pestiesen azt mondanánk: cool kis hely lett, spirituálisan pedig úgy fogalmaznánk: rezgésszint emelésen vesz részt, aki ellátogat ebbe a szépséges birodalomba! 

A Karácsonyház facebook oldalát ITT találod, karácsonyig minden nap nyitva vannak, nincs belépő!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7711934337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása