Nesze!szer

Ünnepi Nesze

beautyka 2016/10/31 20:56 komment

 

marquez_bucsulevel.jpg

 

 Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz...ezért ne várj tovább, tedd meg ma!...Tartsd magad közelébe azokat, akiket szeretsz!

 

helena-christensen-elle-malaysia-2016-cover-photoshoot01_1.jpg

 

Csodás szerkesztőségi budget-tel dolgozhatnak a malajziai Elle magazinnál, hisz Helena Christensen lett a címlaplányuk és belső editorialjuk főszerplője. Bámulatosan cool fotósorozat ez és igen, minden bizonnyal a fotográfus mellett ps barátunk is dolgozott, de a dán modell és a designer cuccok rajta is gyönyörűek. Stella, Gucci, Chanel, Michael Kors és tsai... Mondjuk, a címlapot nem teljesen értjük, de sebaj. Olyan, mintha életlen lenne... 

 

 

 

elie-saab-fall-2017-bridal-wedding-dresses01.jpg

 

Korábban a nők olyan esküvői ruhákba bújtak, amelyekben fura próbababáknak néztek ki sokszor. Ám most már az olyan királylányos stílus dívik, amikor a szépből még szebbet varázsol a ruha tervezője. Az Elie Saab Bridal 2017 Fall minden egyes menyasszony álma lehet. Egyszerűen elámultunk, mikor megláttuk ezeket a csodákat. Nem részletezzük, milyen mintákat és vonalakat láttok, mert felesleges. Aki ezektől nem esik szerelembe... ja, az nem minket olvas...D

 

 2017_fireman_calendar.jpg

 

Ezek a kedves tűzoltók már 1993 óta minden évben megörvendeztetik közönségüket az éves naptárukkal. Még kedvesebb tőlük, hogy fedetlen felsőtesttel pózolnak a kamera előtt. A kalendáriumból befolyt bevételt pedig a Westmead Gyermekkórház égési sérülteket ápoló részlegének ajánlják fel. Mutatunk a srácokról egy káprázatos hogyan készült videót..

 

 

 

 

 

 

chanel-cruise-2017-campaign01_1.jpg

 

Kuba most Lagerfeld bácsi múzsája és már itt is a Chanel 2017-es resort kollekciója megfotózva. Nyilván maga a mester készítette a képeket. Mica Arganaraz és Stella Tennant a modellek. A bermuda shortot még kicsit ízlelgetjük, kicsit a kerékpáros nadrágok jöttek vissza lelki szemeink elé... 

 

Vidám vasárnap

beautyka 2016/10/29 21:27 komment

 

vasarnapos_tokos.jpg

 

Minden nehéz helyzetben noszogatnunk kell magunkat: bátorítani, hogy kicsit még bátrabbak legyünk, és mindig valamivel bátrabban, bevállalósabban cselekedni. Átlépni a félelmeink, a szorongásunk és a gyengeségünk falán. Kicsit jobban jelen lenni. És így idővel, fokozatosan, végül csak elérünk oda, ahová el akartunk jutni - még ha az elején nem is gondoltuk volna, hogy eljutunk odáig.

Amy Cuddy

 

 

boldogsag_konf1.jpg

 

Az élet egyik alaptörvénye, hogy nem a történések határozzák meg a boldogságunkat, hanem a történésekhez való hozzáállásunk. Ezt mindenkinek idő megtanulni, az biztos. Ehhez próbálnánk most némileg hozzájárulni, egy javaslattal. Lesz egy szuper rendezvény novemberben, ahol olyan előadók tanítanak-mesélnek, akikre mi is rendesen felnézünk. Böjte Csabától, Balog Bélától és Lippai Marianntól mi is igen gyakran idézünk nektek a blogon. Nem véletlenül. Ők is mind előadnak majd a Boldogság Nyitott Szemináriumon. A hab a tortán pedig a női szívek megdobogtatója lesz, Szilágyi Áron. Utakat mutatnak majd és lehetséges irányokat vázolnak fel számunkra aznap. Az biztos, hogy akkora energia töltet lesz ez lelkileg, amiből sokáig lehet meríteni majd. Konkrét stratégiákat is kapsz majd dr. Tóth Judittól, szóval, nemcsak feltöltenek, de konkrét útravalókkal is ellátnak téged. Az egész rendezvény a Lurdy házban lesz, november 12-én. Tudod, minden csak rajtad áll! Tudnivalók ITT. Reméljük, boldogultok majd a jelentkezéssel! (Bocsi, ezt nem hagyhattuk ki...)

 

 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/10/27 20:33 komment

 

beaded-dresses-fashion-shoot-04.jpg

 

Mindenkinek dolga van az életedben. Neked pedig a mások életében. Tanuló és egyben tanító is vagy. Megtanítasz és megtanulsz dolgokat. Neked csak be kell járni az utadat. Az úton pedig mindenféle ember az utadba akad majd, de ne ijedj meg egyiktől sem, hisz, hogy megtalált téged, annak oka van. Nem mindenki lesz jó veled, sőt sok emberben látod majd az ellenségedet. De tudd, hogy ő nem az! Csak amit még nem tudsz, azt megtanítja neked, hogy az utadba került akadályokat könnyebben vedd. Ő megtanítja, te megtanulod és továbbáll, s fordítva: te megtanítod, ő megtanulja és továbbállsz. Csupán átutazók vagyunk egymás életében. Az állomásokon pedig hol több időt töltünk, hol kevesebbet maradunk, hol pedig ott ragadunk. Bárhogy is van, fogadj be mindenkit az életedbe, mert nem tudhatod, hogy kinek mi a dolga benne...

Lippai Marianna

 

cabinet4-620x413_1.jpg

 

louboutin-620x413.jpg

 

Amennyiben az ember nem lenne végzetesen a piros talpú cipők szerelmese és csak ezeket az üvegcséket látná... na, mi már akkor megőrülnénk a parfümökért. De ugye, mivel tudjuk, hogy ez a Louboutin új illatait rejti, a hatás nem marad el. Azonnal szeretnénk ezeket. Tegnap az instán meséltük nektek, hogy Radics Gigi készülő új illatát "kóstoltuk" meg, hát ezekbe is szívesen beleszippantanánk. Thomas Heatherwick építész volt az üvegek tervezője, csodás munkát végzett. Tényleg csodásat! 

 

bikini

 

Bikini Questa Sera, ez egy jázminos-orientális illat. 

trouble.jpg

Trouble in Heaven, ez egy íriszes, bergamottos, rózsás, gondoljuk, picit erősebb variáció.

tornade.jpg

Tornade - ami szintén orientális, rózsa, ámbra és állatias jegyek, nyilván hatásos.

Christian Louboutin új illatait presztizs parfümériákban lehet majd kapni, örülnénk, ha tudnánk róla, itthon előfordulnak-e majd. 

"Ageless" alapozó?

beautyka 2016/10/27 10:52 komment

 

 

max-factor-max-factor-elixir-2in1-alapozo-es-szerum-300-300.png

 

A tavalyi év egyik nagy szerelme volt nekem egy luxus márkától egy fiatalító alapozó. Akkor nagyon örültem, hogy már létezik ilyen újdonság és most már az olcsóbb kategóriás smink márkák is kihoztak ilyesmiket. Néhány hete a Max Factor jelent meg egy Ageless Elixir nevű termékkel, amely 2 in 1. Alapozó és szérum egyben. Tehát azt ígérte, hogy miközben fed, ápolja is a bőrömet. Nekem elsőre igen megtetszett a kinézete a cuccnak, szép az arany, ami mögött megbújik az egész. Jó, hogy pumpás és nem locsolnom kell, ezt imádom. Tehát semmi nehézség nem adódik a használatával. Álmos reggeleken, tehát úgy minden áldott nap, ezt használom, mielőtt elrohanunk itthonról, ami tényleg mindig rohanás, nincs mit szépíteni rajta... csak az arcomat. Számomra fontos, hogy ne maszkot tegyek fel, mert nem sok furább dolog van, amikor valaki egy komplett farsangi sminkkel jelenik meg a bölcsi ajtajában. Amit megszerettem ebben az alapozóban, hogy igen könnyű viselet. Nem nehezíti el a bőrt, nem érzed úgy, hogy nyomás nehezedne az arcodra. Viszont a fedése nem igazán alapozós, inkább bb krém feelingje van. Nekem ez szimpatikus, de akinek nagyobb bőrhibája van, amit palástolna, ne ezt válassza. A májfoltjaimat sikerül eltakarnia, de nagyobb, esti programra, ahol esetleg fotóznak is, nem ezt választom. A mindennapokra csodálatos és bevált. Szeretem, hogy fényvédő is van benne, mert ez már elég fontos számomra. Nem csillog tőle a bőröm, nem is száradt ki, nem mászik le rólam a kabátom gallérjának irányába. Természetes arcszínt ad, ez azért klassz és az is, hogy nem nehéz az üveg, így bátran bedobható a táskába, anélkül, hogy a masszőrhöz időpontot kell kérned a hátfájás miatt.  Hétköznapi futkosáshoz ajánlom, nagy esti kűrökhöz alaposabb fedés kell. 

Max Factor Ageless Elixir alapozó - 4 999 Ft

 

max_factor_alapozo.jpg

Reggeli Nesze

beautyka 2016/10/26 20:23 komment

 

claudias_nesze.jpg

 

 

A magabiztosság nem függ pozíciótól, ismertségtől, anyagiaktól, arra születni kell. Szerintem ezt nem is lehet nagyon tanulni. Nekünk, nőknek - valószínűleg ez genetikailag kódolt dolog - muszáj reálisan felmérni magunkat. A férfiak között ritkább ez a fajta elfogadó, józan magabiztosság. 

Liptai Claudia