Nesze!szer

Török spa a fürdőszobában

2016. október 25.

 

planet_spa_turkish_hammamm_agyagos_tisztito_arcmaszk_1439_ft_1190_8_mood_2.jpg
 
Kevés pihentetőbb programot tudunk elképzelni egy borús vasárnap délután, mint betenni a kedvenc sorozatunkat és közben forró csokit szürcsölni... no meg egy regeneráló bőrtisztító arcmaszkot felkenni az arcunkra. Ez történt velünk tegnap. Amennyiben te is így tennél, ajánlanánk új kedvencünket, az AVON Planet Spa legújabb arcápolási termékcsaládját, amely a több évszázados hagyományokkal bíró török spa és fürdőzésből merít ihletet. 
 
A hamam tradicionális török fürdő, a méregtelenítés egyik legkellemesebb formája. A testi megtisztulás mellett végbe megy egyfajta lelki és szellemi felfrissülés, valamint tisztulnak a spirituális érzékek is - ezt a hangulatot csempészi otthonunkba a Planet Spa pár perces rituáléja. (Nyugi,nem fognak téged törölközővel verni!) 
 
A tisztító hatású Planet Spa Turkish Hammamm agyagos arcmaszk egyszerre felfrissít és mélyen tisztít. Vigyünk fel egy vékony réteget az arcunkra elkerülve a szem és száj körüli területeket. Várjuk meg, hogy megszáradjon és színe rózsaszínné változzon, ami kb. 5 perc. Ezután langyos vízzel, alaposan öblítsük le. Eredménye, hogy mélyen tisztítja a pórusokat és felszívja a fölösleges faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Sima, puha és finom púderillatú lesz a bőrünk, pont olyan mint aki frissen végzett a kozmetikusnál. Persze, ezzel nem válthatjuk ki az alkalmankénti tisztítókúrát, de a köztes időszakban, hetente akár 2 alkalommal is bevethetjük.
Nesze!Dia
planet_spa_turkish_hammamm_agyagos_tisztito_arcmaszk_1439_ft_1190_8_2_1.jpg
 
Planet Spa Turkish Hammamm agyagos tisztító arcmaszk 1 439 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2011833913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása