Nesze!szer

Bonjour! A Victoria's Secret most már így köszön!

2016. október 25.

 

pbshow3_1.jpg

 

 

Micsoda változás, micsoda hírek! Az évi, rendes angyal felvonulás, a Victoria's Secret show 2016-ban Párizsban kerül megrendezésre, most kürtölték világgá! Mit szóltok? Menő, nem?! Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell és Taylor Hill fognak masírozni a falat kis fehérneműkben a szuper show-ban a fény városában. (Ez általában a világ egyik legnézettebb műsora a televízióban) És ami változás még, hogy a Max Factor lett a hivatalos smink partner! Stella Maxwell pedig az új Max Factor lány, így a következő évi bevezetésekben már őt láthatjuk. 

“Nagy örömmel üdvözöljük Stellát a Max Factor családban. Természetesen szépsége mellett Stellát a magabiztosságáért, energikusságáért és játékosságáért választottuk. Ő egy igazi kaméleon, bátran választ a különféle look-ok közül. Valódi szeretete a sminkelés, valamint elhivatottsága az átváltozás iránt teszi Stellát igazi Max Factor nagykövetté, egy tökéletes választás a közönségünk támogatására.” -mondja a Max Factor marketingese. Ám azért halkan megjegyeznénk, a neve is jól passzol a  márkához, nem?...D 

Mi örülünk az együttműködésnek, főleg, hogy épp mi is a cég alapozóját használjuk éppen! És várjuk a műsort, amely december 5-én lesz. Íme némi emlékeztető a korábbi "műsorokból", nyilván Palvin Barbit választottuk vezető képnek. 

Ps: azt még nem tudjuk, ki fog zenélni, de biztos ütős lesz! Íme, a régi nagy kedvencünk. Persze, tudjuk, hogy azóta minden megváltozott, de azért... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1211836781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása