Nesze!szer

Virágos elegancia...

2016. október 19.

 

 

artistry_illat.jpg

 

Itt a parfüm csúcsnak az ő szezonja és ígérjük, be is mutatunk nektek minden arra érdemes új illatot. Az Artistry most jött ki egy luxi kategóriással, amiben az üvegébe és a kupakjába szerettünk be. Amennyiben alkalmatok van, mindenképpen nézzétek meg, mert arra érdemes. Nagyon kis nőies az egész külleme. Az illat összetevői:

1. Francia klementin, a parfüm első akkordja, pezsgő citrusosságot ad az illatnak.

2. Bulgáriai rózsa a középső jegy, mely később bontakozik ki, az illat szíve, puha és édes hatást kelt.

3. Madagaszkári Ylang Ylang a Flora Chic alapja, egzotikus és relaxáló... már, ha van időd pihenni, miután feltetted.

Az egész elegáns és bájos, finomságos. Nem csajoskodó, nem lehengerlő, egyszerűen és klasszikusan nőies, pici érzékiséggel. Virágos, de nem unalmas illat. A Givaudan parfümház alkotta, mely szolid 250 esztendős múltra tekint vissza. Mindenképp illatold meg, ha alkalmad nyílik találkozni vele. Nem tucat, szeretni fogod, ha nőies újdonságra vágysz! Nem fog fejbe kólintani, nem lesz agresszív, de pontosan tudod, hogy ezt a szépséget megérdemled. Inkább kosztümhöz, mint farmerhez és tornacipőhöz....

Artistry Flora Chic 50 ml - 24 000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4011819173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása