Nesze!szer

Ha rossz napod van...

2016. október 18.

 

 

 

rossz_nap.jpg

 

Mindenkinek lehet rossz napja. Nem kell mindig azt mondani: pozitívan előre, mosolyogva. Mindenki aludhat rosszul, lehet nyűgös, fájhat a hasa és érhetik nehézségek... lehet rossz napunk és kész! És sötétség nélkül nincs fény, ugye... Íme, néhány igen fontos tanács ilyen esetre!

1. Teljes nyugalommal duzzogjál és engedd bele magad a rossz hangulatba. Nem kell a konfliktusokat a szőnyeg alá söpörni, éld meg, ami benned van! 

2. Teljes nyugalommal vegyél egy óriási nagy süteményt magadnak és fald be! Az extra tejszínhab is jár és kész!

3. Teljes nyugalommal ordítsd le annak a haját, akinél úgy érzed, elég volt, betelt a pohár! Ne legyél mindig te a jó fej, aki csendben elkullog, aztán belülről szétrágja magát! 

4. Teljes nyugalommal igyál egy pohár bort akár délután háromkor is, ha úgy érzed! Na jó, akár kettőt is!

5. Teljes nyugalommal menj haza korábban a munkahelyedről, ha semmi kedved bent maradni és nem lesz óriás balhé a lelépésedből! Ja, mondjuk akkor is...D

6. Teljes nyugalommal nézz végig egy Dexter vagy Jóbarátok évadot, de a Szex és New York is mindig segít!

7. Teljes nyugalommal feküdj le korábban!

8. Teljes nyugalommal legyen a következő napod már sokkal, de sokkal jobb! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5711815093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása