Nesze!szer

Futurisztikus ősz

2016. október 11.

 

 

artistry_nyit.jpg

 

Eléggé nyilvánvaló, hogy ősszel az új sminkpaletták tervezői, illetve őszre ennek a szezonnak a színeihez nyúlnak, tehát a falevelek és a természet árnyalataihoz. Barnánk, sárgák, bordók költöznek ilyenkor a szemünkre, körmünkre, szánkra. Ám az Artistry úgy gondolta, legyen egy kis metálos is az egészben. Szuper jó dolgokat hoztak ki, nekünk eléggé megtetszettek a bemutatón a darabok. Mondjuk, a szemhéjpúderek nem túl olcsók, de kipróbáltuk és megéri beruházni egy jó zöldre mondjuk (barna szemhez, ugye...) A hivatalos kommunikáció szerint a legjobb, ha kevered ezeket. A 3D arcpúder mehet dekoltázsra is, eleve elég ékszerdobozos feeling a kinézete. Jól tudsz játszani a benne lévő 6 színnel, szuper rajzszakkör ez alkalom előtt. Tényleg szép. A folyékony szemhéjtus pedig őrjítően gyönyörű és van belőle lila is, ami vagány, nem más. Ja, és ami igen cukiság tőle, hogy könnyen szárad és nem kell lecsukott szemmel addig állnod a fürdőszobában, míg véget nem ér a buli. Amway termékek ezek, nekünk meglepetés volt, hogy ilyen jó és luxus kivitel ez a márka és a sajtórendezvényükön is köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Na puszi, mentünk sminkelni!

 

ARTISTRY 3D arcpúder 9 000 Ft, Signature Color Hosszantartó Folyékony Szemhéjtus 10 300 Ft (fekete és lila), Luxe Metallic Szemhéjpúder 15 100 Ft (3 szín is van)

 

artistry_szemhejp.jpg

 

artistry_feny.jpg

 

artistry_tus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5211786429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása