Nesze!szer

Új esküvői helyszín Budapesten!

2016. október 07.

 

villarosa1.jpg

 

Az esküvői készülődés egyik igen sarkalatos pontja maga a helyszín. Hol legyen, hol egyen a násznép és ugye hol aludjunk a buli után. Mivel tudjuk, sokan közületek keresitek a megfelelőt, most jó hírrel szolgálhatunk, hisz minap vendégségben voltunk egy budai boutique hotel és étteremben, ami szerintünk kiváló lesz erre a célra. Nem, mi nem férjhezmeneteli szándékkal érkeztünk, csak pusztán a vizit és a kóstolás volt a cél. A Villa Rosa az Ördögárok utcában található, profánul tálalva úgy mondanánk, az egykor legendás Náncsi nénitől egy percre. Otthonos miliő, barátságos vendéglátás és franciás-magyaros konyha várja a betérőket. 11 szoba áll rendelkezésre, ha valakinek ez szempont. Minden igazán ízléses és lent van egy szép kis wellness rész is. Ja, a leveseiket kifejezetten ajánljuk, ha éppen csak egy ebéd idejére ugranátok be hozzájuk.

 

dsc_8063-editdesignfood_antonio_photography.jpg

foto: Fekete Antonio, DesignFood

 

Ja, a kertben mini játszótér is van a gyerekeknek, így családoknak is javalljuk. A csúszdát sikeresen tesztelte a mi kis méretű tesztelőnk is, elégedett volt a szolgáltatással!

Villa Rosa Boutique Hotel & Retaurant 1029 Budapest, Ördögárok u. 174.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5111770861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása