Nesze!szer

Nyerj Thomas Sabo ékszert a Silver Islands Budától!

2016. október 04.

 

thomas_sabo_silver_island.jpg

 

Tedd próbára magad! Küldj fotót kedvenc ékszer-összeállításodról! A lényeg, hogy szerepeljenek olyan ékszerek és órák a fotón amiket a Silver Islands Buda üzleteiben tartunk! Töltsd fel a fotót a facebookra, és/vagy az INSTAGRAMRA és használd a #lovesilverislands és a #neszeszerblog #-et! A legjobb fotók feltöltői csodás Thomas Sabo ékszerrel gazdagodhatnak! A legjobb összeállítást Szabó Patrícia a Neszeszer! bloggere választja ki (ez én vagyok...D) -  aki pedig a legtöbb likeot kapja a Silver Islands Buda FaceBook oldalán (ITT) a #lovesilverislands albumban szereplő fotójára szintén nyer! Tehát, két csodás Thomas Sabo nyeremény is várja gazdáját! 
Gyertek, játsszatok…mutassátok meg a bennetek rejlő stylistot... mutatom is, hogy mit nyerhettek, akár arany, akár ezüst színben!
(A fotókat október 25-éig várjuk, a bejegyzés pedig legyen nyilvános!)
silver_thomas_sabo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7711767669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása