Nesze!szer

A pazar Kazar party a cipők és táskák csodás birodalmában

2016. október 04.

 

kazarparty.jpg

 

A tézis, miszerint a gyémánt a nő legjobb barátja, a múlt hetünkre egyáltalán nem volt igaz. Mert nekünk a cipő, a táska és a jó emberek voltak a legjobb barátaink, hisz meghívást kaptunk a Kazar márka szépséges új üzletének megnyitójára. Ez a "concept store" a Váci utca 28. szám alatt található, tehát a belváros szívében. És akkor megmutatjuk nektek, mi is kell egy jó partihoz, mert igazán szuper rendezvény volt. Kedves meghívottak, sok-sok pezsgő, finom falatok és szépséges új topánok, pénztárcák, "bag"-ek.

Az őszi kollekció annyira, de annyira jól néz ki, hogy őrület. Pirosak, bordók és méregzöldek, a tűsarkútól a bokacsizmáig, menjetek el gyönyörködni, próbálni az új üzletbe, már maga a bolt is annyira szép, hogy tényleg egy divat palota. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1311762145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása