Nesze!szer

Te jól mosol hajat?

2016. szeptember 28.

 

ker1.jpg

 

Tegnap egy csodálatos Kérastase rendezvényen vettünk részt, a Gundel étteremben. Ígérjük nektek, hogy az új termékeikről is bőven írunk majd (szuper új hajfürdők jöttek ki száraz hajtól a normálig, meg mélytisztító agyag pakolás és gél-maszk, ami iszonyat finom illatú!) de most inkább egy gyors postot hoznánk össze abból, mert az ott hallottak alapján megint rájöttünk, nagyon sokan nem tudnak jól hajat mosni. (Így, akinek nem inge, ne vegye magára, de tudjatok róla, hogy van néhány baki, amit sokan elkövetnek:

- Kétszer, azaz kétszer kell megmosni a hajat. Ez nagyon fontos, soha nem mismásold el, mert konkrétan nem jön le a mindennapok kosza a fejbőrről és hajról!

- Balzsamozz!

- A balzsamot törölköző száraz hajra vigyed fel! Tehát ne mosás után, még a kád fölé hajolva, hanem úgy, hogy picit áttörölted. (A vizes haj nem tudja beszívni, amit be kell neki!) 

- Balzsamozni úgy kell jól, hogy a hajvégekre kened és kicsit be is csavargatod a hajad a saját kezeddel. Nem hajcsavaróval, csak úgy, hogy jobban beszívja a tápláló anyagokat. (Tekergesd a hajad, mint a gyerekek szokták!) 

- Soha, de soha ne rakj a hajtőbe balzsamot, ugyanis ügyesen visszazsírozol ott mindent. Tessék szépen a hajvégekre pakolni, oda való ez!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4311748899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása