Nesze!szer

Szereted a chiát? Na, akkor figyelj!

2016. szeptember 25.

 

 

termekes_sok.jpg

 

A fenti képet az instán postoltuk, mutatva nektek, hogy elég erős teszt időszakban vagyunk, tele a piac beauty újdonsággal. Igyekszünk is mindent kipróbálni, hogy elmondhassuk nektek. A Maybellinetől már bele is szerettünk egy korrektorba, erről írunk később, de tegnap elfogyott a testápolónk és az Avon terméke került elő a fürdőszobában. Több variációt is kihoztak most, de amit rögtön a szívünkbe zártunk, az a chiás lett. Nem tudjuk, te mit szoktál nassolni-reggelizni, de nekünk ez a különlegesen egészséges magocska kedvencünk lett. És most külön öröm, hogy nemcsak puding formájában fogyaszthatjuk, hanem már kenhetjük is. Kijött nálunk egy mélytápláló is, de a ugye mi "chiások" vagyunk. Omega  3, bőrtápláló vitaminok és nagyon hosszan hidratálja a bőrt. És nem ragad!!! Az illata is finom, ilyen édeskés, de nem a túlzottan agresszor fajtából. Szóval, mi most a chiára szavazunk, kint és bent is! 

Avon Nutra Effect Intenzív hidratáló testápoló 250 ml - 1 099 Ft, 400 ml - 1 399 Ft

Egyszerű chia recept, kakaósan:

10 dkg chia, 8 dl tej, 3 evőkanál kakaópor, édesítéshez méz vagy stívia, vagy amit szeretnél. 

Forrald fel a tejet, egy picit vegyél ki belőle. Ezt keverd el a kakaóporral, majd mehet vissza az egészbe. Utána jöhet az édesítés és a chia bele. Várj picit, mire megduzzadnak a magok és már fogyaszthatod is! 

 

avon_nutra_chia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5711741457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása