Nesze!szer

Vége! Angelina Jolie és Brad Pitt válnak!

2016. szeptember 20.

 

0920-angelina-jolie-brad-pitt-getty-6.jpg

 

Ez az, amit soha nem gondoltunk volna. Főleg nem így, ilyen gyorsan és egyáltalán. A TMZ értesüléseit megerősítve jött a hír: Jolie és Pitt válnak. A Mr. and Mrs. forgatásán jöttek össze, majd hosszú évek után, 2014-ben házasodtak meg. Jolie esküvői ruháját gyerekeik rajzai díszítették, nagyon romantikus volt minden. Állítólag nincs harmadik személy, aki miatt szétmentek és nyilván okosan fogják irányítani 6 közösen nevel gyerekük életét.

2004-mr-mrs-smith-1-everett.jpg

 

Jolie adta be a válókeresetet kibékíthetetlen okra hivatkozva, mert minden idők egyik legszexibb pasija nem megfelelően foglalkozik a gyerekeikkel. (Reméljük, azért Jennifer Anistonról nem kezdenek majd pletykálni, hogy tulajdonképpen Brad mindig őt szerette...) Ezt az egészet végtelenül sajnáljuk és békés átrendeződést kívánunk nekik.

Bréking 2: a Harpers Bazaar állítása szeriint Brad Marion Cotillard színésznővel csalta Angelinát. 

eskuvoi_brangelina.jpg

 

Ps: soha nem gondoltuk, hogy van a földön nő, aki beadja Brad Pitt ellen a válókeresetet! (Oké, ezt félig komolyan mondtuk, de mondtuk!)

 

Forrás: huffingtonpost

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-01-620x775_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-03-620x402_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-02-620x405_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-04-620x408_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4911731283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása