Nesze!szer

Ezt a maszkot az angyalok küldték nekünk!

2016. szeptember 18.

 

neogence_angyalos.jpg

 

 

Az van, hogy ezen a hétvégén elég aktívak az angyali energiák. Tehát, számos jóság vagy jel vár rád. Így úgy gondoltuk, egy gyors segítséget mi is adunk neked. Írtunk már sokféle maszkról, de most újra elővettünk a Neogence egyik klasszikusát. Azért nevezzük klasszikusnak, mert egész egyszerűen a kozmetikai csodák itt kezdődnek.Ez egy fátyolmaszk ugyanis, a legtutibb hatóanyagokkal átitatva.  Fantasztikus. De tényleg. Olyan telítettséget ad az arcnak és bőrnek, mintha varázspálcával suhintották volna meg. Mint egy nagy alvás összetéve valami drága kozmetikai kúrával - 15 perc alatt és iszonyat olcsón. Annyira hidratál, hogy ilyet még nem láttál! Közben az arc pirosságán is segít, olyan anyagok is vannak benne, amelyek a seb gyógyulást elősegítik. Hidratálásból csillagos ötöst érdemelne, az egészen biztos. Ajándék ez az arcnak és annyira át van itatva hatóanyaggal, hogy kétszer is használhatsz egy maszkot. Nem találkoztunk még másik céggel, aki ennyire rendesen tele teszi jósággal a portékáját.

Nincs mese, ha még nem próbáltad és ügyelsz a szépségedre, ezt ne hagyd ki. Hidd el, megváltozik a hozzáállásod a szépségipar egészéhez, ha kipróbáltad ezt! Olyan alkalmak előtt ajánljuk, amikor gyönyörű szeretnél lenni. Vagy akkor, ha valami miatt magad alatt vagy. Tegyél fel egy ilyen maszkot, és az arcod csodálatos változása visszahat a lelkedre is - szerintünk a jó angyalok küldték ezt! 

Neogence hialuronsavas hidratáló fátyolmaszk - 1 690 Ft

neogence_hyaluronic_acid_hydrating_mask.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3211718061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása