Nesze!szer

Akkor ezeket most megrendelnénk!

2016. szeptember 15.

 

bobbi-brown-bobbi-to-glow-shimmer-brick-palette.jpg

 

Rohan az idő, az egyik ismerősünk már karácsonyi díszeket gyárt, melytől rendesen megrémültünk, mert mi még a nyár varázsában élünk. De már mutatunk nektek néhány olyan smink újdonságot, ami az ősz vagy pont a karácsony apropóján kerül a boltokba. Ezek az új kedvenceink, ezeket bármikor megrendelnénk. 

bobbi-brown-holiday-2016-shimmer-brick-cheek-palette.jpg

 

Az első fent a Bobbi Brown Bobbi To Go Shimmer Brick Palette. Ragyogásban nincs hiány benne, az biztos. Ez már a Holiday kollekció tagja, arany, vadrózsa és bronz árnyalatokkal játszik. Nagyon jól lehet dolgozni vele, mert akár ujjal is fel tudod vinni, szemtől a dekoltázsig. 

 

too-faced-holiday-2016-chocolate-shop.jpg

 

Csokiból sose elég, ezt ugye tudjuk. Ez pedig itt a Too Faced Chocolate Shop Holliday dobozkája, ahol gyakorlatilag minden édességet megtalálsz. Nagy kedvencünk a tartós szájfény, nyilván csoki árnyalatban és az ikonikussá vált Better Than Sex Mascara. Na, ki kér egy kis csokit karácsonyra? 

 

marc-jacobs-holiday-2016-up-all-night-lipsticks.jpg

Amennyiben nem látnánk ezeket a rúzsokat, a neszeszerért is majd megőrülnénk. Ez ugyanis a Marc Jacobs All Night Le Marc Lip Creme pakkja. A kedvencünk a Miss Scarlet nev, ami igen mély árnyalat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2011701503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása