Nesze!szer

A magyar sminkes történelmet írt, Európa bajnok esküvői sminkben!

2016. szeptember 14.

 

domi_nyertes1.jpg

 

Dominique Robertsneknek csak gratuláni tudunk. Ő ugyanis az első magyar sminkes, aki az OMC világverseny 70 éves története során sminkesként aranyéremmel állhatott a dobogó legfelső fokára. A magyar make up művész 2 éve határozta el, hogy indul ezen a világversenyen. 2 éve készült rá, sokszor a saját tűrőképességének határait is tesztelve. Gyakorlatilag éjjel-nappal gyakorolt és hihetetlen elszánt volt. Ez pedig meghozta a gyümölcsét. A díjnyertes esküvői alkotását láthatjátok is. 

Gel -Liner Technikát használt, a szájat pedig kevert technikával dolgozta ki. 8 óra volt a teljes smink plusz a frizura elkészítése újabb 60 percet vett igénybe. Így tudta elvarázsolni Párizst a hazai modell és sminkese.

 

domi_kep_meg.jpg

 

Nagyon sok mindenkinek tartozik Dominique köszönettel, hisz ez egy csapatmunka volt szinte, amelyet ez a csodás győzelem koronázott meg szeptember 11-én a francia fővárosban. Leginkább Mihájlovics Helénának hálás hisz ő tűrte, bírta, a hosszú sminkelést, kísérletezést és változott szemkápráztató menyasszonnyá, így meggyőzve az ítészeket.

 

domi_4_kep.jpg

 

 "Köszönöm csodálatos tréneremnek Nanara Berezina -nak hogy hitt bennem és önzetlenül adta át tudását és profizmusát ,Szeretetem és hálám örök. Köszönöm profi csapatomnak a maximális segítséget,Andris ,Zsófika ,Zsuzsa ,Nauszika ,Katica ,Gergő ,Szabrina nélkületek nem sikerült volna ! Hálás köszönetem a zseniális Mérő Péternek a lélegzetelállító ruháért amit tervezett, Párizst sikerült elámítani! Köszönet a páromnak, hogy végig mellettem volt és támogatott. És természetesen a barátaimnak, a szurkolóimnak, szeretlek benneteket! - nyilatkozta Dominique Roberts a győzelemtől ittasan még Párizsból a Nesze!szernek. 

Mi pedig azt köszönjük, hogy ilyen büszkeséget hozott a magyaroknak Dominique! Sok ilyet még!

 

domi_diploma.jpg

 

 

domi_atadas2.jpg

 

domi_atadas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6211704139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása