Nesze!szer

Gyurmáztál már szappannal? - itt a tuti ajándék!

2016. szeptember 12.

 

 

bella_fruta.jpg

 

Az ember mindig keresi a tuti megoldást az ajándékozásokra. Plüsst bizonyos kor felett nem adunk ajándékba, a bonbon sokszor a könyökünkön jön ki,  meg az olyan letudós "aji", a virág pedig elhervad. Egyik tuti fegyverünk az ajándékcsomag. Most a Lush kínálatából találtunk egy szuperságosat, még 10 000 alatt van az ára és jó dolgokat tartalmaz. Elég jó dolgokat tartalmaz. Bella Fruta a neve, tehát gyümölcsös illatú és alapú fincsiségek bújnak meg benne. 

Avobath fürdőbomba,

FUN Red gyurmaszappan 100g,

Mini Brightside habfürdő 100g,

Layer Cake szappan,

You've Been Mangoed szilárd fürdőolaj,

African Paradise testkondicionáló 45 g.

A legtutibb szerintünk, a gyurmázható szappan. Narancssárga lesz a víz tőle, olyan, mintha limonádéban fürdenél. És még kis kacsát is gyárthatsz belőle, gyerekeknek szuperszónikus választás. A fürdőbomba is csodás. Szóval ajándékba javasoljuk, nagy sikert fogsz aratni vele!

Lush Bella Fruta csomag 8 490 Ft

 

bella_fruta2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9011671092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása