Nesze!szer

Mersz boldog lenni?....

2016. szeptember 11.

 

 

boldogsziv.jpg

 

Mersz boldog lenni ? vagy csak úgy csinálsz mintha az lennél ? Mersz boldog lenni ? vagy inkább beállsz a sorba,mert különben „kinéznének” ? Mersz boldog lenni,vagy inkább követed a családi mintát,elvégre senki nem volt boldog ,akkor te miért lennél ? Különben is mi az hogy, boldog ? Szüleid ,nagyszüleid boldogok voltak ? Milyen mintát kaptunk és milyen mintát követünk ? Nem az számít milyen mintát hoztunk „otthonról”  !  Az számít van -e elég bátorságunk kilépni abból a mintából ! Van-e elég bátorságunk kiállni és azt mondani,hogy én boldog leszek,és megvalósítom az álmom ! Van ? Vagy nincs ? Igen, lehet  panaszkodni a lehúzó „háttér országra”, akik nem engedik szegény énemnek, hogy kilépjen ebből a  mókuskerékből. De vajon ők nem engedik vagy nekem kényelmes így? Vajon én érezném –e rosszul magam, ha mások látnák, hogy én boldog vagyok, ő meg nem és inkább megmaradok a saját kis boldogtalanságomban, mert hát kilógni a sorból nem túl ildomos. Itt az ideje, hogy eldöntsd végre,megmaradsz a sorban,mert az már biztos,az igaz,hogy boldogtalan vagy,de hát mások is azok,a változás túl sok munkával jár különben is,vagy most azonnal felállsz a sorból és azt mondod :ELÉG ! Elég a képmutatásból,a visszahúzásból,elég a boldogtalanságból,elég a panaszkodásból,elég a negatív mintákból és mindenből ami nem TE vagy ! Legyen végre Elég!

Állj ki a sorból és merd végre azt csinálni amit igazán szeretnél,merj végre boldog lenni,mert más nem fogja megtenni helyetted ! Hagyd magad mögött a suttogó hangokat,ők is erre vágynak,és csak egy dolog választ majd el őket meg téged,mégpedig az,hogy volt-e merszed megtenni végre azt amire mindig is vágytál.

Forrás: spirituális üzenetek blog ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8211695129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása