Nesze!szer

Karl Lagerfeld új múzsája

2016. szeptember 08.

 

willow-smith-chanel-eyewear-behind-scenes03.jpg

 
 
Kezdjük az elején! "Willow Smith sokoldalú művész, író-zeneszerző-énekes és színésznő, aki megtestesíti generációjának szellemét." - írta a Chanel legutóbbi sajtóközleményében, ugyanis, a 2016/17 őszi-téli kollekció arca Will Smith és Jada Pinkett Smith 15 éves lánya lett, ami óriási elismerésnek számít. "Willow zsenge, energikus mivolta elbűvölte Karl Lagerfeldet, aki habozás nélkül kérte fel őt, hogy csatlakozzon a Chanel múzsái közé. A rá jellemző természetességgel, az ifjonc divatdiktátor otthonosan mozgott a kamera előtt." Egyébként Willow nem az első sztárcsemete, akit szerepelt a kampányban, ugyanis tavaly Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya volt a Chanel Eyewear‘s arca. 
Willow az optikai szemüvegeken és napszemüvegeken kívül Chanel kiegészítőket és ékszereket visel a fekete-fehér képeken, amit maga Karl fotózott. A kampány három témára épül: vintage, urban chic és a klasszikus Chanel Coco Chain. 
Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő megjelenése a francia divatház újdonsült nagykövetének.  
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr411686317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása