Nesze!szer

Dekadens illat

2016. augusztus 26.

 

 

lima_jacobs.jpg

 

Több mint egy éve írtunk Marc Jacobs soron következő illata, a Decandence megjelent kampányképeiről, Adriana Lima főszereplésével. Azóta várjuk ezt az illatot és most végre megérkezett!
Mindenekelőtt, a feltűnő csomagolás megér pár sort, bár a tervező nevéhez fűződő eddigi parfümöket ismerve, nem is számítottunk szolid megjelenésre. A kézitáska formájú üveget Marc klasszikus kiegészítője ihlette. Kígyóminta, arany lánc és fekete bojt a díszítő elemei a smaragdzöld színű üvegcse kupakjának, ami egy mély zöld, bársonyhatású kartondobozból bukkan elő. 
Aki a megszokott Daisy-típusú virágos illatban reménykedik, azt gyorsan ki kell ábrándítanunk, azonban az érettebb korosztálynak kimondottan tetszeni fog ez az érzéki-fás, kihívó aroma. A Decandence-t Annie Buzantian mester parfümőr tervezte, akinek nevéhez kapcsolódik számos Diane von Fürstenberg, Estée Lauder, Tommy Hilfiger és Victoria's Secret parfüm. Lédús olasz szilva, arany sáfrány és bársonyos írisz adják az alapot, a szívillatban buja virágcsokor bontakozik ki, gazdag bolgár rózsa olvad egybe a púderes nőszirommal, végül krémes sambac jázmin csatlakozik. Az ámbra, a vetiver és a papírusz fa adják meg a végső, kifinomult eleganciát.
Ez az az illat, amit tudni kell viselni. Domináns nőknek ajánljuk a hűvösebb szezonban, alkalmi jelleggel.
Nesze!Dia
Marc Jacobs Decadence - Eau de Parfum 30 ml 18 490 Ft
lima_jacobs2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1611651168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása