Nesze!szer

Johnny Depp lánya Marilyn Monroe nyomdokaiba lépett

2016. augusztus 24.

 

 

chanel-leau-no-5-perfume-ad-campaign.jpg

 

A Chanel 5 a világ egyik legikonikusabb illata. Ikonikus, hisz például mindenki ismeri, miszerint Marilyn Monroe csak egy cseppet tett magára ágyba bújás előtt... Van történelme annak is, kik voltak az arcai, az egyik legérdekesebb talán Brad Pitt volt. Viszont maga az illat, lássuk be, elég nehéz. Ma már nem ilyen kreációkat "viselünk", így történt némi fiatalítás a Chanel háza táján. Lágyabb variáció került az új üvegecskékbe, L'Eau.

 

 

 

És a "rebranding" nyilván az arcot is érintette. Johnny Deep lánya lett a képvisel. Az egészben az az igazán pikáns, hogy anyukája, Venessa Paradis is hirdette már az illatot. Lily Rose is gyönyörű a képeken (Karem Sadli volt a fotós) és nem semmi, hogy 17 évesen már milyen magasságokba emelkedik karrierje.

Az illat maga citromon, narancsot, narancsvirágolajat, rózsát (Grasseból!), ylang-ylangot, jázmint és cédrust tartalmaz többet között. Oliver Polge alkotta meg és pontosan a becsengetéskor, szeptember 1-jén mutatja meg magát a világnak. Chanel No.5 L’Eau, mi már várunk! 

 

 

 

vanessa-paradis-coco-chanel-fragrance.jpg

 

lily-rose-depp-chanel-leau-no-5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6911648188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása