Nesze!szer

Ettél már fagyit látványkonyhából?

2016. augusztus 15.

 

 

hiszteria_kezd.jpg

 

Ó, hát nálunk a fagyi a mindennapok része. De tényleg. Minden áldott délután eszünk nyáron fagylaltot, nincs mit tenni. És a minőségre megyünk. Lett Budapesten egy új kedvenc helyünk erről be is számoltunk már nektek, ám most felfedeztünk egy második újdonságot. Konkrétan azzal fogott meg bennünket a hely, hogy a tölcsér aljára kérhetünk folyós étcsokoládét, vagy tej- változatot. Beleöntik, megdermed és arra jön a fagyi! De milyen fagyi! Olyan, amit ott, helyben meg is nézhetsz, hogyan készítenek. Szóval, semmi nem odavaló alapanyag, csak kiváló finomságok kerülnek bele, látod is az egészet. Egy híres fagyis família új üzlete ez, akik krémes állagban utolérhetetlenek. New York sajttortát és bazsalikomos citromot kóstoltunk, mikor megszálltuk őket, na meg persze csokit is. Hisztéria Cremeria a hely neve egyébként.

A szuper, hogy az Andrássy úton vannak, gyakorlatilag az Oktogontól 1 percre és este 10-kor is kapsz még fagyit. Ja, sütik is vannak, ha véletlenül arra vágynál. És nagyon cool a hely, ezúton is küldenénk üdvözletünket a belsőépítésznek. Oké, abbahagyjuk, de tényleg menjetek el és kérjetek a tölcsér aljába étcsokit, megéri, gluténmentes fagyi is van, tehát mindenki megtalálja a számítását! 

A Hisztéria Cremeria facebook oldalát ITT találjátok! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr729910374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása