Nesze!szer

Hosszú Katinka 5 alapelve a sikerhez

2016. augusztus 14.

 

 

hosszu_kata_olimpia.jpg

 

(Ezt a néhány gondolatot Hosszú Katinka még 2015-ben mondta egy szaklapnak. A Lótusz nevű blog (ITT találod) közölte, mi tőlük vettük át most, hisz ha valami, hát ez most nagyon aktuális! Köszönjük még egyszer, Katinka, igyekszünk tanulni tőled!)

 

1. Minden edzés előtt, mielőtt beugranék a medencébe, megállok egy pillanatra és emlékeztetem magam arra, hogy mit kell megtennem azért, hogy a későbbi célomat elérjem. 

2. Ha egyszer elkezdem az edzést, szilárdan tartom magam a "nincs kifogás" elvéhez.Sem én magam, sem bárki más nem szolgálhat, semmilyen mentséggel arra nézve, hogy ne folytassam. 

3. A pályám azon alapul, hogy nem félek a nehezebb utat választani. Bármiért, ami eredménnyel kecsegtet, keményen meg kell küzdeni. 

4. Sosem a biztos siker felé vezető utat keresem, inkább az, amelyen akár kudarc is érhet, mert a kudarc is a siker felé vezető út. 

5. A kemény munka mindig kifizetődő. Nem biztos, hogy pontosan akkor térül meg, amikor számítasz rá, de az biztos, hogy a kemény munka soha nem megy veszendőbe és előbb-utóbb  meglesz az eredménye. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr759877190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása