Nesze!szer

Trésor riadó, új családtag érkezik!

2016. augusztus 12.

 

 

tresor.jpg

 

A Trésor parfüm nem más, mint fogalom. Gourmand afrodiziákum - mondják rá. A mai napig, ha valakin ott illatozik az eredeti, 1990-ben született "anyuka" ezer és ezer emlék jön fel az emberben. (Persze akkor, ha már élt olyankor. Nyilván ezt a nagy sikert idővel gondolták, még jobban meglovagolják. Nem is baj, mert ügyelve a részletekre,) gondosan tették, jött a La Nuit Trésor. Majd most a Caresse, amely a La Nuit kistestvére. De ez nem egy elhanyagolható kis hugica lett. Ez bizony egy erőteljes, kellemes, hatásos női testvér. Kivételes illatélményt nyújt, a damaszkuszi rózsa még selymesebbé teszi az egészet. Tonkabab, mandulavirág akkord, fehér pézsa, bergamot esszencia, málna, licsi akkord és rózsabors. A Caresse egyébként simogatást jelent, amely illik is az egészhez, hisz tényleg puhának, lágynak, de közben izgalmasnak érzed az illatot. Nincs ott az erősen édes praliné, így nem túl erős, sokkal lágyabb az egész az elődnél. Bennünket annyira "szíven ütött" az illat, hogy az érkezése óta ezt használjuk. Ha nincs nagy gondod a cipeléssel, ajánlatos a táskádban hordani egész nap, meg nyilván edp és nem olyan tartós. Ám nem is nagy baj, mert elég kellemes érzés a nap közepén, vagy épp elindulva valahová újra elővenni és használni... minden alkalommal finom, lágy, nőies, de olyan csiklandós érzést ad. Imádjuk! 


Az új illat megalkotója most is a nagyszerű parfümőr duó, Christopher Raynaud és Amandine Clerc Marie volt. Az üveg maradt a gyémántszerű, kristályos, csillogó és most egy szépséges rózsa költözött a nyakára. 

Lancome La Nuit Trésor EDP Caresse - 30 ml 18 500 Ft, 50 m 26 300 Ft, 75 ml - 32 500 Ft

 

 

lancome-la-nuit-tresor-caresses-300-300_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7810397702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása