Nesze!szer

A tescós giliszta, aki végső nyugalomra lelt...

2016. augusztus 09.

 

 

tesco-cucumber-worm-funeral-wes-metcalfe-2_1.jpg

 

Ennek a postnak két apropója van most számunka. Az egyik, hogy az itthon található kiskorú tegnap este vidáman újságolta, miszerint gilisztát találtak a bölcsi udvarán. A másik, hogy mi magunk is rendeztünk már temetést egy légynek, tán még beszéd is volt. De, nem kukacoskodunk tovább, jöjjön a nap sztorija! 

Szóval. A történet lényege, Wes Metcalfe egy szép napon uborkás szendvicsre vágyott. Vett is ehhez egy uborkát. Ám kicsomagolás után kiderült: a zöldség nincs egyedül. Egy kukac volt rajta, ráadásul halott, mert később ellenőrizték is, nem kapott-e új erőre. De nem. Wes postolta is szépen az esetet a tesco facebook oldalán. Emígyen:  "Három nagyon feldúlt gyermekem van,, meg kell terveznem egy kukac temetését, és ráadásul teljesen elment az étvágyam, ami az uborkás szendvicseket illeti, pedig mindenki tudja, hogy ez volt a kedvenc ételem. Ebből hogy jöttök ki, tesco?”- kérdezte teljesen jogosan. És csodák csodájára, a vevőszolgálatos kolléga, Rob iszonyat jó fej választ adott. Még azt is megírta, ő éppen egy fesztiválra készül, ahol fűben fog mászkálni, amit szegény giliszta, aki közben a William nevet kapta, már nem teheti... és még verset is írt a temetésére.

 

tesco_uborka_temetes_kep.jpg

 

Szó szót követett, az elhunyt egyed még a Wonder Worm nevet is megkapta, illetve egy dalt is írtak a tiszteletére. Wes pedig megnyugodott, amikor végső nyughelyére helyezték a kukacot. Ja, és ajándékkártyát is kért családjának, hogy ő továbbra is ott vásárolhassa kedvenc uborkáját. Reméljük, most már elcsendesültek a kedélyek és William is már a következő élete felé tart...Nyugodj békében! 

A teljes történetet ITT találod meg, csodás angol humorban lesz részed!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr419957584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása