Nesze!szer

Ne félj búcsút venni a jövő héten

2016. augusztus 07.

 

augusztus_szammisztika.jpg

 

Augusztus második hetének energiái megszabadítanak a visszahúzó kapcsolataidtól. Hidd el, hogy többet ártasz magadnak és másoknak is, ha ezekben a kapcsolatokban benne maradsz és nem lépsz ki időben.

Nem tudsz rakétaként száguldani behúzott kézifékkel. Mindannyiunk életében ott vannak a visszahúzó erők, hiszen ha folyamatosan fejlődsz, mindig lesznek dolgok, amiket magad mögött hagysz. Időről időre gondoskodnod kell arról, hogy tudatosan leválaszd magadról azt, ami már nem visz előre. A legtöbb visszahúzó erő éppen a közvetlen környezetedben lesz, ezért ott kell legelőször körbenézned. Tudom, hogy mennyire fájdalmas, amikor egy emberi kapcsolatról kiderül, hogy el kell engedned. Hidd el, hogy többet ártasz magadnak és másoknak is, hogy ezekben a kapcsolatokban benne maradsz és nem lépsz ki időben. Nemcsak kapcsolatok, elvállalt feladatok helyek és helyzetek is lehetnek visszahúzó erejűek. Hiába érzed úgy, hogy sok emlék és jó élmény köt hozzájuk, mégis kinőtted őket. Ezért szeretettel és áldással kell elengedned és megáldanod őket. 

Schilling Péter számmisztikus. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr579252190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása