Nesze!szer

Döntő lépés. Te megtetted már?

2016. augusztus 06.

 

 

 

donto_lepes.jpg

 

Indult itthon egy Döntő lépés nevű kampány. Arról szól, hogy vannak helyzetek, amikor lépned kell. Lépni valamit. Aztán vagy maradsz és nem csinálod, vagy elindulsz a választott úton. 3 olyan hölgy beszél erről, aki a saját döntő lépése által másoknak is önbizalmat ad most már. Fantasztikus kezdeményezés szerintünk, ráadásul az egyik "alanyról", Bódis Boglárkáról már többször írtunk nektek.

-A „Difference maker” kampány alapját a világ különböző pontjain élő, hat nagyszerű nő, Gina Rodriguez, Erendira Ibarra,Victoria Pendleton, Jessica Nkosi, Nazan Eckes, és Ning Chang története képezi. A nők, akik mind valamilyen pozitív változást hoztak a közösségükben, a Clinique-en keresztül személyes üzeneteket közvetítve ösztönöznek másokat is hasonló cselekedetekre. Megihletnek másokat és bebizonyítják azt, hogy akár egyetlen személy is érhet el változást. Azért indítottuk el a Difference Maker kampányt, hogy bemutassuk, hogyan képes változást előidézni egyetlen tett, egyetlen személy, vagy egyetlen termék – mondta Jane Lauder, a Clinique nemzetközi márkaigazgatója.

A Clinique „Döntő lépés” magyarországi kampánya nem csupán arra szeretne bátorítani bennünket, nőket, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Arra is ösztönöz minket, hogy csatlakozzunk a kezdeményezéshez és Adriennhez, Dórihoz és Bogihoz hasonlóan magunk is osszuk meg történetüket másokkal, mondjuk el mi volt az a döntő lépés, amivel változtatni tudtunk. Mondjuk, személy szerint a mi házunk táján már sok döntő lépés volt és sok olyan, amivel akkor senki nem értett egyet. Csak mentünk és csináltuk... és te?

(A Clinique a Magyarországi Facebook oldalon privát üzenetben várja a videoüzeneteket, amelyeket feltölt hivatalos Facebook oldalára, mely ITT található.)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr678944472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása