Nesze!szer

3 beauty újdonság, amit várunk az őszre

2016. július 28.

 

 

giorgio-armani-lip-magnet-2016-fall.jpg

 

Néhány dolgot mutatnunk kell a számotokra. Beauty termékeket, amiket igen várunk őszre. Az első az Armani Lip Magnetje. Nagyon erős színek lesznek, nagyon erős tartással. 8 órás tartás és bársonyos hatás. Mi mondjuk megőrülünk ezekért a színekért. 

 

viktor-rolf-bonbon-couture-fragrance_2.jpg

 

A Viktor & Rolf Bonbonja eddig is szerelmünk volt és most jön a Couture. Természetesen minden kiegészítővel. Az illatról az mondják, olyan, mintha egy csokizóban éreznéd magad. Ó, hát ennél jobb nem is történhet velünk, kérjük azonnal! 

 

chantecaille-fall-2016-makeup-collection_1.jpg

 

A harmadikat pedig látjátok. És biztos meg is értitek, miért vagyunk már szerelmesek ebbe a Chantecaille kollekcióba. Az oroszlán fejedelmi eleganciája ezzel a fémes csillogással ötvözve és végre nem arannyal, maga a gyönyörűség. Reméljük, legalább egy púderhez hozzájutunk majd...

+ 1

A Givenchy Superstellar Makeup variációval jön. Minden darab szépséges. De mutatjuk, mire fáj a fogunk nagyon. Na jó, inkábba szemhéjunk. Pompás lesz, pompás!

givenchy-le-prisme-superstellar-eye-shadow-palette-autumn-2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr778917536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása