Nesze!szer

Új designer a magyar palettán: Karmacsi

2016. július 24.

 

 

hatikezd.jpg

 

 

Örömmel konstatáljuk, hogy a magyar divatszakma még mindig fejlődőképes és folyamatosan ontja magából az iparkodó tehetségeket. Persze, ismerünk már számos hazánkban és külföldön egyaránt méltán népszerűségnek örvendő ruha-, cipő és táskatervezőt, de úgy tűnik, hogy még mindig van új a nap alatt.

 

Legutóbb a Karmacsi márkába futottunk bele, ami egy véletlennek köszönhető – akárcsak a táskák, amiket a tervező eleinte csak magának készített. A hátizsákokon megjelenő név ötlete is egy régi farmerről levágott bőrcímkével indult, amire először csak a hecc kedvéért került fel a kézzel írott vezetéknév.  A koncepció aztán a tervező barátnőinek, majd azok ismerőseinek is megtetszett, így indult be a gyártási folyamat.

Természetesen a tehetség mellé szakmai tudás is párosul, ugyanis a márka kitalálója varróiskolába járt, majd egy 74 éves szabómestertől tanulta meg a szabásvarrás csínját-bínját. Jelenleg mindent egyedül csinál, az anyagbeszerzéstől a varráson és kivitelezésen át a postázásig, illetve a közösségi médiumok szerkesztéséig.

Sok textilbőrt, vásznat és igazi bőrt használ, de az egyéb különleges textúrák, a kézműves dolgok, hímzések és fonások sem állnak távol a táskák világától. A logókra ma is egytől egyig kézzel kerül fel a Karmacsi név, ez a tervező saját aláírása, mindegyik majdnem ugyanolyan, de mégis kicsit más. A legtöbb típusból ritkán készül 5 darabnál több, ezért is egyedi.

A kollekció nem csak hátizsákokból áll, készülnek clutchok, sőt nyáron még egyéb kiegészítők, például  karkötők is. Anya-gyerek táskapáros is lehetséges, sőt ebben az esetben a lurkónak van lehetőség saját neves verzióra. (Love!)

A Karmacsi idén nyáron bekerült a Budapest szívében újonnan nyílt My Showroom Budapest nevű design boltba, de többnyire a hivatalos Facebook oldalon keresztül történik a rendelés felvétel.

 

 

 

Mi már beszereztünk egy Karmacsit, imádjuk!​

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr538909020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása