Nesze!szer

Stílus leckék Audrey Hepburntől

5 egyszerű tipp a stílusos kinézethez!

2016. július 19.

Ma is tökéletes. Ma is szép. Ma is szeretjük és csodáljuk. Audrey Hepburn egy kárpázatos színésznő, aki stílust teremtett. A hatvanas évek sztárja, a Római vakáció, a Reggeli Tiffanynál vagy a My Fair Lady fantasztikus főszereplője többször is szerepelt a Vogue divat összeállításaiban, sokszor és szívesen fotózták, sőt, a kor egyik leghíresebb tervezője, Givenchy a múzsájának tekintette. 
Audrey stílus-tippjei egyszerűek és nagyszerűek!

20_2.jpg

1. A kevesebb néha több

Egy csodás Givenchy ruhában, végtelenül egyszerű, visszafogott megjelenés, tartózkodó frizura és természetes smink. Az összhatás lenyűgöző!

10_4.jpg


2. Csak természetesen!

Semmi túlzás, semmi erős szín, feltűnő kontúr, semmi felhajtás, a végtelenül természetes smink fokozta a szépségét. Fényes ajkak, sűrű szempillák, kacér, de nem kihívó pillantás.

11_1.jpg

3. Stílusosan utazni!

Sőt, bárhol stílusosan megjelenni! Ez volt Audrey egyik legfontosabb szabálya! Bárhová ment paparazzik hada követte, mindig tökéletes volt a megjelenése!

13_2.jpg
4. A ruhád a tested

Sokszor és szívesen viselt testhez álló ruhákat, ezzel is hangsúlyozva tökéletesen karcsú alakját. De mindig megtartotta a helyes és elegáns arányokat és mindig hagyott valamit a képzeletnek is.

7_4.jpg
5. Légy szexis, úgy, hogy közben nem vagy az!

Elegancia, báj, szerénység, humor jellemezte, és úgy tudott őrjítően hatni a férfiakra, hogy közben az igazán szexi részeket a fantáziájukra bízta!


5_5.jpg

Az elegancia az egyetlen szépség, ami soha nem halványul - mondta Audrey, nincs rá okunk, hogy ne higgyünk neki!

3_4.jpg

Tetszik az Audrey Hepburn stílus? Mutatunk néhány alapdarabot, legyél stílusos a mindennapokban!


17_2.jpg

 

Nesze!Zsé

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr258899588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása