Nesze!szer

TeVagy a menőség!

2016. július 16.

 

 

teva-sandaly_damskie-1010329_w_originalsandalweave_dptl_1.jpg

 

Aki járja a hegyeket, vagy aktív outdoor sportoló, az egész biztos jól ismeri a Teva márkát. Vagy annál is jobban. Ugyanis ez a tartósság és minőség kevés helyen tapasztalható, hogy így mondjuk. Ám a Teva nagyot lépett, most már igazán trendi lábbeliket is készítenek, amelyek kényelmesek is. És most Amerikába is átlátogathatsz a szandáljaik segítségével. Ugyanis...

 

"Számodra milyen egy inspiráló nyári pillanat? Egy stílusos hangulatkép, vagy egy igazi  kalandos kihívás? Bármelyik is legyen, a Teva, alig várja, hogy megoszthassa ezt az  izgalmat veled! 2016 nyarán ismét elindul a Teva #OriginalSummer kampánya!  Oszd meg a legemlékezetesebb nyári pillanatokat az Instagramon, és így akár  megnyerheted álmaid amerikai körutazását! De idén más nyeremények is várnak rád!  Azok között, akik a legjobb képekre szavaznak, minden héten kisorsolunk egy pár  Teva szandált, sőt, ajándékba kapsz még egy különleges parallax videót is, amit abból a  képből készítünk el, amivel részt veszel a versenyen!" - írták felhívásukban. Szerintünk nem rossz. Aztán szólj, ha TeVagy a nyertes! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr558892208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása