Nesze!szer

Magyar tervezők pop up boltja Balatonon!

2016. július 14.

 

 

balatonpopup1.jpg

 

 

Pest megér egy estet, mondjuk úgy minden este, hisz egyik divatos rendezvény követi a másikat. Reggelikre járunk, pop up boltok megnyitójára, divattervezőkkel beszélgetésekre... de mi van nyáron? Mi lenne? Hát nekünk mindig a Balaton a Riviéra, az van. Főleg most, amikor elindult a Kékszalag.És most a kellemeset a nagyon hasznossal össze is köti nekünk néhány szuper menő és tehetséges hazai tervező. Így, aki a verseny idején Füreden jár, ne a Karolinába ugorjon be (na jó, oda is lehet!), hanem a Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred **** bejáratához, ami pár méterre van csak onnan. Ugyanis pop up üzlet nyílt néhány napja az úri közönség számára, melynek mi igen örülünk. Elysian, EVE by Eva Remenyi, Cakó Kinga, Zigi Brand, Anna Daubner és Sármán Nóri is viszi, vagyis hozza a maga gyönyörűséges portékáját. Így nyári ruhától a napszemüvegig, fülbevalóig mindent megtalálsz magadnak majd! Minden többi tudnivalót leírunk sorban és remélem, találkozunk majd. Te, ti mikor jöttök? Mi is felbukkanunk ott! 

 

remenyi_eva_lanc.jpg

 

Szóval:

SUMMER POP BALATON designer boutique
időpontja: 2016. Július 11 és 17. Között, amíg a nyár esti hangulat, jókedv tart.
helyszíne: Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****, Zákonyi F. utca 4.  kapcsolat: 06-30-492-0544
A Facebookon, Instagrammon mindenki nyomon követheti az aktuális híreket, háttérsztorikat, designer darabokat, kedvezményeket!

Facebook oldal ITT.



balatonpopup3.jpg

A SUMMER POP BALATON designer boutique
időpontja: 2016. Július 11 és 17. Között, amíg a nyár esti hangulat, jókedv tart.
helyszíne: Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****, Zákonyi F. utca 4.
kapcsolat: 06-30-492-0544
A Facebookon, Instagrammon mindenki nyomon követheti az aktuális híreket, háttérsztorikat, designer darabokat, kedvezményeket!

Facebook oldal https://www.facebook.com/BalatonSummerPOP/?fref=ts
balatonpopup2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr348885898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása