Nesze!szer

Bagaméri sírva könyörögne ezért a fagyiért!

2016. július 03.

 

 

damsajat.jpg

 

Ez nem más, csak néhány figyelemfelkeltő kép. Zseniális fagylaltozóban jártunk minap ugyanis. Semmi színezés, semmi plusz aroma, semmi felfújós izé a fagylaltban. Csak az alapanyag és a szaktudás. Őrületesen finom mind. Vannak klasszikus ízeik, csokoládé, vanília, eper és tsai és a különlegességek. A sós vajas kukorica egyszerűen kihagyhatatlan, de a pritamin paprikás málna is odarakja magát rendesen. 5 gombócnyit sikerült elfogyasztani, ugyanis nem tudtuk abbahagyni. Vannak sorbet típusúak és tejesek. Tehát kinek a pap, kinek a papné... nekünk mondjuk az egész család. 

Életünk fagyiját találtuk meg... ha te is megkóstolnád a Damniczki Budapest cukrászmanufaktúra csodáit, akkor a facebook oldalukat ITT találod. De inkább menj el egy igazán jót enni a Hercegprímás utca 17. szám alá, na csak a képeket nézd. A Bazilikától másfél percre van körülbelül. És Bud Spencer kedvence, pisztácia is biztos van... de inkább a sós vajas borsót ajánljuk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr208857090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása