Nesze!szer

Margot Robbie Pesten steaket evett és az új Calvin Klein kampányban szerepel

2016. július 02.

 

margot-robbie-calvin-klein-deep-euphoria-perfume-campaign.jpg

 

Leonardo DiCaprio feleségeként ismertük meg igazán. Egész elképesztő volt filmen látni ezt a nőt, aki annyira szép volt a Wall Street farkasa fura szereplőjeként, hogy azt hittük, nem is valós személy. Közben de... ugyanis néhány hete Magyarországon tartózkodott, tehát most már biztosan tudjuk, hogy nem virtuális lénnyel van dolgunk. (Nálunk forgatott, állítólag június végéig, a Terminal című thrillerben).

Egyébként Margot Robbi ausztrál színésznő az életben is elbűvölő jelenség. Szereti az igazán finom ételeket, ezt onnan tudjuk, hogy a belvárosi KNRDY étteremben járt egyik este vacsorázni. Rib Eye steaket fogyasztott és szuper jó arc volt a személyzet szerint is Hollywood egyik legjobb nője (bocsi, meg nem erősített hírek szerint az a gyerekszobás jelenet mindent vitt a pasiknál..). Most pedig a Calvin Klein Deep Euphoria kampányában szerepel. Ez Margot első ilyen munkája, eddig nem igazán használták őt... mondjuk, elég boldog tőle, hogy egy ilyen ikonikus brand arca lehet - legalábbis ezt nyilatkozta. Elképesztő gyönyörű nő, nem?! A fotókat Craig McDain készítette róla.

(A KNRDY étterem facebook oldalát ITT találod, ha te is megkóstolnád, mit evett a szőke bombázó. Egyébként a városban itt az egyik legjobb a steak... szerintünk.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr738856500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása