Nesze!szer

Nude palett a kifutóról

2016. június 28.

 

maxf1.jpg

 

A nude smink még mindig és már megint menő. Az idei divathetek kifutóin is bőven láttuk belőlük. A Max Factor is elkészítette a maga luxus nude palettáját, nagy örömünkre. Az a jó benne, hogy iszonyat szépen variálható. Egy perc alatt feldobhatod a napi szaladgálós sminkedet és az esti partyra is simán beugorhatsz, ha nálad van ez a táskádban, csak erősíts rá a színekre, a csillogásra. Íme, néhány Max Factor tanács a csábos cica szemekért. 

1. lépés: A ragyogó megjelenés érdekében vigyél fel bőrödre egyenletesen Miracle Match alapozót, a T-vonaltól indulva.

2. lépés: A belső szemzugodba vigyél fel a Masterpiece Nude Paletta legvilágosabb, matt árnyalatából keveset és dolgozd a külső szemzugod irányába.

3. lépés: Egy bármely más, matt árnyalatot vigyél fel a mozgó szemhéjadra és finoman dolgozd össze a két árnyalatot.

4. lépés: tusvonal: a belső szemzugból indulva húzz egy határozott tusvonalat a pilláid tövében. A cicás végeredményt úgy kapod meg, ha a külső szemzugodból a szemöldököd felé irányítod a vonalat, mintha az alsó pilláidat hosszabbítanád meg.

5. lépés: Használd a Max Factor Masterpiece Max szempillaspirált két rétegben pilláidon.

6. lépés: Válaszd egy kevésbé hangsúlyos ajakrúzst, például a Max Factor Colour Elixir Burnt Caramel árnyalatát.

Az arany csomagolás elég szépséges és igen tetszetős az is, hogy csillogó árnyalat is van benne. Kipróbáláskor eléggé tetszett nekünk, hogy selymes anyagot viszel fel a szemedre, de nem pereg le - szerencsére. Limitált, tehát sietned kell. Hosszú távú befektetés a sminkelni kedvelőknek!

(Szemhéjtus és szempillaspirál is van most hozzá, a tus nekünk iszonyatosan nagyon bejött, könnyű használni annak ellenére is, ha nem vagy egy Picasso! A spirál pedig kontaktlencséseknek is jó megoldás lehet, próbáld ki)

Max Factor Masterpiece Nude Paletta Capuccino Nudes 4 699 Ft

 

maxf2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr498844206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása