Nesze!szer

Az erős pasinak, akinek lelke is van, nemcsak hangja

2016. június 22.

 

valentino_uomo_intense_ferfi.jpg

 

 

Szerintünk nincs vonzóbb egy olyan férfinál, aki erős, de ezt nem fitogtatja azt, mert lelke is van. Titkon minden nő ilyenre vágyik leginkább.... Az erőre, határozottságra, de arra, hogy ez ne járjon (bocsi!) taplósággal együtt.

Na, ha már találtál egy ilyen típust magadnak, akkor ajánlunk egy illatot hozzá, mégpedig a Valentino Uomo Intensét. Ez egy kifinomult finomság, csak az elegancia képviselőinek. Az biztos, hogy mágnesként fogsz tapadni ahhoz, aki ezt viseli. Fekete bőr, muskotály, zsálya, mandarin. Írisz, citrus, tonkabab. Úgy lázad, hogy közben nem ugrál az asztalon, hanem öltönybe bújva diktál és dirigál. De nem rabbá tesz, hanem rabjává válsz. Nem tucat ez az illat, nagyon nem.  Az üveg is ezt tükrözi. Szúrós, de közben mégis kézreálló. És hűvösen elegáns, tekintélyt parancsoló. Ha nem lenne jó az elegy, de az, akkor magát a kiszerelést is imádnánk. A dobozát is. De egyben valami csodás! Szerintünk nyáron nem olvastok többet, így nem írunk túl sokat. Egy biztos. Ez az újdonság nagyon, de nagyon megéri az árát. Próbáljátok ki, nekünk eléggé bejött...

 

Valentino Uomo Intense EdP 100ml – 29.600Ft

Valentino Uomo Intense EdP 50ml – 22.100Ft

valentino_uomo_intense.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr698830892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása