Nesze!szer

Egzotikus tusfürdők

2016. június 16.

 

 

egz3.jpg

 

 
 
Megérkezett a forróság, itt az ideje felvenni a szalmakalapot, keverni egy koktélt és csak hátradőlni… még ha csak gondolatban is a zuhany alatt állva, amikor az új trópusi nyarat idéző tusfürdők valamelyikét használjuk. Ugyanis most két termék verseng a kegyeinkért: az egyik az AVON Senses Joyful Tropics krémtusfürdő, ami papaja és barack illattal kényezteti bőrünket. A sárga színű, sűrű állagú tusi C-, B3-, és B5-vitaminokat is tartalmaz, hogy a felfrissülés mellett, táplálja is testünket. Egy bajunk van vele, hogy borzasztó nehezen nyílik a tubusa, úgyhogy ha nem szeretnétek, hogy betörjön a körmötök akkor inkább hagyjátok nyitva résnyire. 
A másik újdonság a The Body Shop új, limitált kiadású Pinita Colada tusfürdője a friss kókusz és ananász zamatával. A TBS újdonság egy könnyed textúrájú "koktél", amihez a karib-tengeri Antillákon kézzel szedik az értékes kókuszdiókat, míg a friss és lédús ananászaik San Domingoból érkeznek. Az ára kicsit arcpirító, viszont szappanmentes, gazdagon habzó formulája hozzájárul a revitalizált bőr élményéhez. A Pinita Colada kollekcióhoz tartozik még valódi szárított kókuszt tartalmazó krémes testradír, testvaj és sorbet is, hogy  egész nap élvezd a trópusi illatokat magadon.
 
Te melyiket próbálnád ki? 
Nesze!Dia
 
AVON Senses Joyful Tropics krémtusfürdő 250 ml: 669 Ft
The Body Shop Pinit Colada tusfürdő 250ml: 1 890 Ft
 
egz2.jpg
egz1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr488812616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása