Nesze!szer

A hajékszer a legtutibb megoldás az esküvőre

2016. június 15.

 

kontyfr1.jpg

 

Tombol az esküvői szezon és most valahogy úgy alakul, hogy egyre több ismerősünknek kötik be a fejét. Ez azt jelenti, hogy minden egyes nász előtt nekünk is gondoskodnunk kell a ruhánkról, a körmünkről, a sminkünkről és a hajunkról ... és ugye tegyük fel, hogy a lagzi napján már nincs időd egy fél napot tölteni a szépségszalonban. Lakkozni és egy szebb, alkalmi make up variációt minden nő eltud készíteni magának de a konttyal csak a legtürelmesebbek próbálkoznak, próbálkozzanak...
Ezért a következőre gondoltunk, hátha nektek is jól jön a tipp: frissen mosott hajunkat formázzuk a kedvelt stílusra (hullámos, egyenes - kinek mi), majd egy mutatós hajékszert tűzzünk a fülünk mögé vagy, mint egy koronát helyezzük rá a fejünkre. Az ügyesebbek, akik konty készítéssel próbálkoznak is díszíthetik ékszerrel a frizurájukat. Az alábbi képek remek inspirációk lehetnek, hasonló bizsukat pedig bármelyik divatékszer üzletben találtok. 
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr48812174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása