Nesze!szer

Segíts a Noé állatotthon lakóinak az Inecto Naturals termékeivel!

2016. június 14.

 

 sausage-dog-maternity-photoshoot-puppies-2.jpg

 

 

Tudjátok, hogy nekünk a kutyák, a cicák és úgy általában az állatok a nagy gyengéink. Igyekszünk is ott segíteni, ahol tudunk és benneteket is erre buzdítani. Főleg, ha ti is úgy tudtok jótékonykodni, hogy nem is kell óriási erőfeszítést tennetek. Ezért figyeltünk fel az Inecto akciójára. Ez a márka Angliából jön és bőr- és hajápolási termékeket tartalmaz. Mind mind a természet inspirálta őket, a csodálatos kókusz- és argánolajra építve.  A termékeikben megtalálható organikus olajak fenntartható forrásból származnak, az összetevők 90%-a természetes eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat. Az Inecto Naturals termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat. Ráadásul, nekik is fontos, hogy soha, de soha nem végeznek állatkísérleteket, ami szerintünk is csodálatos, éljenek a boldog kis nyuszik! Na, de térjünk a lényegre! 

Ez az argános sampon például óriás kedvencünk, mert olyan fényes lesz tőle a haj, hogy az nem igaz. 

 

argan-shampoo.png

 

A kókuszos finomságainkból ez a testápoló vált be nekünk, mutatjuk is. Az illatát kár, hogy nem tudjuk mellékelni nektek, mert valami nagyon, de nagyon mesés!

 

coconut-body-lotion.png

 

Ennyit itt a személyeskedésről, jöjjön a fontos ügy. Az Inecto Naturals most gondolt egy nagyot és 4 hónapon át kampánnyal támogatja a Noé Állatotthon kis lakóit.  Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, életének jobbá tételére tudják fordítani. Tudjátok, hogy ez Budapest egyik legnagyobb állatmenhelye, így jó helye van a pénznek, az egészen biztos. 

 

Miért a Noé Állatotthon és miért Inecto Naturals?

o Elkötelezett állatvédőként az Inecto Naturals termékek előállítása során soha nem tesztelnek, és nem is fognak állatokon

o Termékek mindegyike vegán kozmetikum, 100% organikus kókusz – és argánolaj

felhasználásával készültek

o Az Inecto Naturals termékek a hajadat és bőrödet a természet kincseivel kényezteti, hiszen a ffelhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű

o A Noé Állatotthon egyik legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért nem altatnak el egy állatot sem. Ez teljes mértékben azonos az Inecto márka elveivel is, ezért valósult meg ez a közös kampány!

Ugye, hogy milyen jó kis együttműködés ez? Nektek semmi más dolgotok nincsen, csak ebben az időszakban vásárolni az Inecto termékeiből. Ezt akár az Auchan, a Tesco, a DM és a Rossmann üzleteiben, illetve a TakemeShop webshopjában, webshopjából tehetitek meg. Mi pont ma délután készülünk a Rossmannba, be is gyűjtünk egy új sampont és majd arra gondolunk, a 7 forintunkból pici kis vacsi lesz egy cicának a Noéban. Na, mit gondoltok, tudtok segíteni ti is? Mi örülnénk nagyon, ha ti is beszállnátok az akcióba. 

Még több információt az akcióról ITT találtok  és nem bírtuk ki, hogy ezt a cuki videót ne mutassuk meg nektek! 

 

 

 

inecto.jpg

 

noes_segitseg_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr748806164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása