Nesze!szer

Divat lett a sport

2016. június 07.

 

 

jld_pe16_06_01_jpg.jpg

 
Modern és felgyorsult életmódunk nagyon kényelmessé tette az életünket, emiatt a fizikai aktivitás szükséglete a minimálisra csökkent. Ha odafigyelnénk az olyan apróságokra, mint egy megállóval hamarabb leszállni a buszról vagy a lift helyett a lépcsőzést választani, máris tennénk egészségünk megőrzése érdekében és csökkentenénk az elhízás és a betegségek kialakulásának veszélyét.
Manapság sikk lett a sport és a sportolás. A legszembetűnőbb a divat területén megjelent alakulások. Néhány évvel ezelőtt talán el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy menő edzőcipőt maxi szoknyával vagy élére vasalt nadrággal párosítsunk. Vagy, hogy bicajozni már nem csak cicanaciban lehet. Aztán ott vannak az egyre ötletesebb sportrendezvények, mint a színpompás a The Color Run, a látványos hőlégballon verseny Hajdúszoboszlón vagy a számtalan vitorlás verseny egyike a Balatonon. 
De ki gondolta volna, hogy a szépségápolásban is felbukkan majd, mint koncepció? Például, a Jean Louis David-nál ebben a szezonban a sport a téma. Az Urban Games 2016-os tavaszi-nyári hajkollekciójukat a sportos trendek és a Rio de Janeiroban megrendezendő nyári olimpia inspirálta. A kampányfotók persze nem arra céloznak, hogy oválisra gömbölyített hajjal indulj futni... Inkább a szokásos, nőies fazonokon túl most megismerteti többek között a játékos, kicsit fiús vágást, a borzas, vállig érő bob hajhosszt, valamint az (uncsi) ombre helyett a természetes hatású, mély és telt hajszíneket. 
Hogyha szeretnéd kipróbálni az Urban Games újdonságait (négyféle vágási és háromféle festési technika) akkor ne feledd, hogy bejelentkezés nélkül látogathatsz el a szalonba. Az új honlapjukon találod az elérhetőségeiket: www.jld.hu
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr968784298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása