Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2016. június 03.

 

audrey-hepburn-funny-face-white-silver-dress-flats.jpg

 

Tudd, hogy mindezt a fejlődésed érdekében vállaltad, így itt az ideje megtanulni a leckét. Ha élnek a szüleid, ülj le velük, és köszönd meg nekik a tanítást, amit adtak. Mondd el, hogy szereted őket, megbocsátasz, és öleld meg őket. Ha már nincsenek fizikai testben, tedd meg ugyanezt lélekben, vagy írj levelet. 
De nagyon hatékony, ha lefekvés előtt ellazult állapotban magad elé képzeled őket, és elmondod nekik ugyanezt (előkészíted energetikailag a helyzetet a személyes találkozásra), majd azt látod, hogy ami a szüleid felől árad energia, azt egyformán, kiegyenlítetten fogadod be. Ha végre szabadon tud áramlani az anyai energia, az gyógyítja a nőiességet, a párkapcsolatodat, az intuíciót, a szülői feladatokat. Ha szabadon áramlik az apai energia, akkor az erőd visszatér, a teremtő erőd életre kel, a pénz energiája áramlani kezd. Azonban míg megvan az elcsúszás, erre esélyünk sincs. A tisztulásunk és boldogságunk legelső és legfontosabb feladata, hogy kiegyenlítsük az energiákat a családban.
Mohácsi Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr618768490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása