Nesze!szer

Rendezvények, ahol igazán jó volt ott lenni!

2016. május 31.

 

jam3.jpg

 

 

Nagyon, de nagyon sok meghívót kapunk cégektől és őszintén szólva mi is segédkezünk olyankor rendezvények szervezésében, lebonyolításában. És az igazság az, hogy igen sokszor mondunk nemet egy-egy meghívásra. Nem mindig azért, mert nem érünk rá, hanem azért, mert eleve tudjunk, nem lesz ott semmi hasznos számunkra, számotokra, amit megírhatnánk. Vagy ugye azért, mert tisztában vagyunk azzal, a fél világot csődítik oda majd és órák mennek el az életünkből, miközben mondjuk egy órával később indul minden... közben fizeted ugye a parkolást, vagy a bébiszittert, és azért nem kezdődik semmi, mert épp valaki nem ért még oda. Vagy például negyven fokban egy pohár vizet sem tudunk szerezni, miközben egy csitti-fitti eventen vagyunk elvileg... mert erre is volt már példa. Nehéz eldönteni, mire is menjünk el és mire ne, a citera zenekar fellépésétől a koktél partiig széles a választék, ami megtisztelő azért. Most összegyűjtöttünk néhány olyan eseményt, ahol konkrétan istenien éreztük magunkat, jól szervezett, kitalált, lebonyolított rendezvények voltak és csak köszönni tudjuk a meghívást! 

 

 

 

- Sentiments Couture bemutató - Margit-sziget

Joo Beatrix nem tartozik a divatnak abba a vonalába, amit szokás itthon díjakra jelölni, támogatni, műsorokban mutogatni. Kár, pedig a magyar tehetség nemcsak a minimalista ruhák tervezéséből áll. Ezért is örültünk, hogy láthatjuk legújabb ruháit, hisz egy különleges helyszínre invitált meg bennünket, szombat estére. A Sucre De Soie kollekciót mutatták be, csodás nyári köntösben. A tervező 21-re húzott lapot és bejött neki. Csoda volt minden perce az egész eseménynek, édes cukorkás hangulatban telt minden perc. Színes vattacukrok várták az érkezőket, ugyanilyen színű lufikkal harmóniában. Édes eper volt felszolgálva, csokival bevonva, hozzá jó minőségű, stílusos pezsgő. A vendégsereg is pontosan tudta, hová invitálták, így szépen felöltözve várta a kifutón látható parádé kezdetét. Ez utóbbi pedig a legérdekesebb, mert a catwalk a zenélő szökőkút körül volt. Amíg lépdeltek a modellek a ruhákban, a víz hol rózsaszínre, hol zöldre volt festve a hátuk mögött, mellé pedig jó muzsika dukált. Olyan hatása volt az egésznek, az első nyári meleg éjszakában, mintha nem is Magyarországon lennénk. A ruhák lebilincselően stílusosak voltak, összhangban a Liko ékszerekkel. Selyemcukorkás feeling volt, nőies rafinériával átitatva. Még egyszer gratulálunk a kreativitáshoz, a merészséghez és a tehetséges kivitelezéshez. Jó volt ott lenni, részesévé válni egy olyan csodának, ami emelte az ember lelkét! 

 

jam1.jpg

 

jam2.jpg

 

 

 

- Jamie's Italian

Igen, ez a legmenőbb étterem most Budapesten. Hónapok óta vártuk már a nyitását. Jó magyar szokás szerint ilyenkor zsenánt nem lehúzni mindet. amit csak lehet , de el kell mondjuk nektek, teljes őszinteséggel: ez az olasz "vendéglő" maga a paradicsom. Ott jártunkkor szuperül volt tálalva minden. Fél négyre hívtak bennünket, laza, kötetlen ismerkedésre, olyanra, amilyen maga a hely is. Könnyű buborékos finomsággal vártak minket, volt bodzás, alkoholmentes variáció is. Benézett hozzánk természetesen Zsiday Roy is, aki a hely tulajdonosa, és aki ügyesen végigvitte ezt a procedúrát, hogy ilyen rangú és hírű hely nyílhasson egyedüliként Európának ennek a felén: nálunk. A környezet és a körítés pompás, a belsőépítészet lebilincselő. Minden annyira patent, hogy csak néztük és néztük. A gyerekek diavetítőbe kukkantva választhatják ki, melyik pizzát vagy ételt szeretnék megrendelni. A lámpák igazi kristályból vannak a bár felett. A szemed előtt készítik a pastát, gépen, meg is nézheted az egész műveletet. A mosdó annyira angol, hogy a tarkódon érzed Harry Potter leheletét. Nem kell asztalt foglalni, egyszerűen beeshetsz enni. Ha nincs épp szabadon, a bárnál leülhetsz, amíg felszabadul egy hely. A teraszról a Mátyás-templomot csodálhatod és az utcán elhaladó kesztyűs japán turistákat. És az ételek! Sonka, szalámi, kapri bogyó, olívák stílusosan felszolgálva, isteni kenyérrel. Pizzák minden mennyiségben. Úgy roppan a tészta, ahogy kell, Nem óriási vastag de nem is egy cérna, nagy szelet parmezánok vannak rajta, még a morzsát is felszeded utána. A desszertek pedig annyira addiktívak, hogy kész leszel tőlük. Tiramisuból ilyen tökéleteset itthon még nem ettünk, a Pavlova kész gasztronómiai műalkotás,  a csokis sütiben meg úgy omlik a csokoládé a szádban, hogy csak na.

Ezen a rendezvényen pont úgy tudtunk beszélgetni, ahogy a nyári délutánon szeret az ember. Jó kedvűen, laza asztaltársasággal, vicces emberekkel, mégis helyenként komoly dolgokról. Arról, mennyire szigorú Jamie Oliver abban, milyen gazdaságokból jöhet az éttermébe alapanyag.  Arról, milyen komoly képzést kapott az itt dolgozó 60 fős stáb. És arról is, miért jó, hogy Jamie úgy gondolja, mindenki sózza úgy az ételét, ahogy ő gondolja. Rég ettünk ennyire jót, ilyen ügyesen szervírozott rendezvényen. Az már csak hab volt a tornán, hogy utána Mini kocsikkal szállítottak bennünket haza,vagy oda a városba, ahol a következő dolgunk volt. Innen tényleg igazán angolosan távoztunk, de még visszatérünk a Várba néhányszor, egy jó pastára! Vagy kettőre...

 

 

 - MAC trendprezentáció

Múlt héten megtekintettük a MAC új trendjeit. Minden évben kb. 6 új irányvonal jön ki, amely után aztán megy a többi sminkes cég is (van, aki trendet teremt, van, aki követ!). A Brody House egyik épületébe voltunk hivatalosak, eleve kedveljük ezt a helyszínt. Finom falatokkal vártak minket, az üzletekből már ismert lányok végezték a regisztrációt is, így nagyon családias volt az egész, miközben külföldi bloggerek-újságírók is jelen voltak. Megkaptuk a hashtageket, ha postolunk, mit írjunk a képekre. Aztán elfoglalva a helyeket kezdődött is minden. A bemutatót tartó, sminkes királynő, Cher Webb igazán profi volt, vagy annál is több. Rögtön elmondta, milyen néven találjuk meg az instán és már kezdődött is a trendek ismertetése. A kivetítő a háta mögött mutatta azt, amit éppen sminkelt, így nagyobban is lehetett látni a modellek arcát, hogy miként teszi fel a glittert (ez most erős irány lesz, akár a szemöldökre is!). A lányok ügyesen lettek kiválasztva, jó volt a styling, Cher határozottan mondta el, melyik új termék, mit tud. Kompakt kis cucc volt az egész. Nem hosszú, érthető, hasznos. Jól lehetett fotózni utána és még őt is elkaptuk egy közös képre, beszélgetni is tudtunk vele, régi dolgokról, közös ismerősökről. A végén megkaptuk a csodás trend bookot is, kicsit társalogtunk még ilyen anyukás dolgokról, aztán búcsúztunk is. Nem volt hosszú az esemény, átjött az üzenet, szuper szervezés volt, aminél már csak új smink termékek lesznek szebbek! Köszi, MAC, ez igazán divatos és profi volt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr478762136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása