Nesze!szer

Ilyen lesz a jövő heted?

2016. május 29.

 

cleobella-clothing-summer-2016-lookbook08.jpg

 

 

 

A mögötted lévő hónapban óriási erejű változás részese voltál. Nem csoda, ha ebben a pillanatban kissé zavarodott és talán frusztrált is vagy.

Hozzá kell még szoknod ahhoz a rengeteg energiához, amit kaptál. Fel kell fedezned az új életedet, ahová éppen csak beléptél. Amikor elveszettnek érzed magad, ahogy most is érzeheted magad mindig az a legfontosabb, hogy emlékeztesd magad merre tartasz és folytasd tovább az utad.

 

Nem számít, hogy mi történik, mert ha tudod, hogy ki vagy és tudod, hogy hová akarsz eljutni, akkor az életed mindig támogat az elhatározásodban. Ez most az a pillanat, amikor újra kell gondolnod a céljaidat és felül kell vizsgálnod őket, hogy a nemrégiben született új tudatosságod mellett még mindig kiállják e az idő próbáját. Ha szükséges új célokat kell kitűznöd és útnak kell indulnod, hogy elérhesd őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr88756518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása