Nesze!szer

Luxus napvédelem az arcra

2016. május 26.

 

 

ccellular_naptej.jpg

Napozás, napozás és napozás. Szerencsére már nem mehetünk ki az utcára anélkül, hogy ne kennénk le az arcunkat, főleg azoknak szólnánk erről, akinek van egy ici-pici májfoltja! Mindenki másra esküszik. A luxus szerelmeseinek van egy jó hírünk, a LaPrairie olyan terméket fejlesztett ki, ami az UVA és az UVB sugarak ellen is véd. Svájci havasi gyopárban és a gleccservizekben található összetevők miatt antioxidáns védelmet is ad. És egyszerűen csodálatos!

"Az ápoló hatású formula svájci gyopárból kivont összetevőket tartalmaz, mely segít a bőrre káros UV-sugarak és más stresszfaktorok elleni küzdelemben. Továbbá a Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 terméket Smart Crystal White-tal is gazdagították. Ezt az édesgyökér alapú, növényi, világosító hatású komplexet kimondottan a la prairie részére tervezték és fejlett szállítórendszerbe zárták. A Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 megakadályozza a túlzott melanintermelődést, áttetszőbbé varázsolja a bőrt, megszünteti a fakóságot és egységesíti a bőrszínt. Használatának köszönhetően az arcbőr maximálisan védett és hidratált, ragyogó és egységes lesz."

Az illata egész egyszerűen csodálatos és ahogy felteszed, végtelenül lágy az egész. Olyan jótékony a hatása, hogy csak na, mert visszahat rád a finomsága, már a lelkedre is. Igazából mondjuk valahol Taormina külsőn tudnánk elképzelni, hogy a nagy kalapot levéve feltesszük az arcunkra ezt a csodás. Na jó, itthon is jó lesz a Balatonon, csak induljunk már! Ja, nem maszkosít, nem egy fehér borzalom keletkezik rajtad, illeszkedik hozzád. Ha teheted, vedd meg, imádni fogod!!!

 

Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50, 50 ml/1,7 fl. oz., 50.980 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr178746046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása