Nesze!szer

Vidám vasárnap

2016. május 21.

 

 

 

vidamvasi_viragos.jpg

 

Ha azt hiszed, hogy az életed rajtad kívülálló dolgok irányítják, mindig rettegni fogsz és boldogtalan leszel. Ha azt hiszed, nem érdemled meg a szerelemet és a bőséget, nem is fog rád találni. Ha azt hiszed, neked folyton csak adni kell és befogadni nem tudsz, egyre kevesebbnek érzed majd magad. Ha azt hiszed, mindig mindenkit magad elé kell helyezned, egyre keservesebb lesz az életed és elfáradsz. Ha azt hiszed, hogy az életed csak abból áll, amit két szemeddel látsz, mindig manipulálni és irányítani fognak mások. Ha azt hiszed, hogy felesleges vagy a világban, akkor tudd, hogy nélküled sokkal szegényebb lenne a lét. Szükség van rád.

Ha azt hiszed, nem vagy elég jó, akkor tudd, van, akinek te vagy a tökéletes. Ha megszereted magad, megengeded másnak is, hogy szeressen. Ha azt hiszed, hogy nem érdemled meg a jót, akkor tudd, hogy mindenki követ el hibákat. Ez a fejlődésünk alapja. Ugyanakkor a legfontosabb az, hogy megbocsáss magadnak. Ami elmúlt, az nincs többé. Megérdemelsz bármit, amire vágysz. Ha azt hiszed, hogy rád már sosem talál a nagy szerelem, akkor tudd, hogy ez nem így van. Isten oda teszi eléd. De csak akkor vagy képes ezt felismerni és megélni, ha nyitva van a szíved. Ha azt hiszed, hogy magányra születtél, akkor tudd, hogy ez egy átmeneti állapot. Lehetőséget adtál magadnak a gyors fejlődésre. Tudd, hogyha nem cselekszel, akkor nem fejlődsz eleget. Tudd, hogy az irányt neked kell megadni az Univerzumnak. Szabad akaratoddal bármit felülírhatsz, bármit megváltoztathatsz, ha megtanultad a leckét. Ez pedig csakis attól függ, mennyi időt szánsz önmagadra. De tudd, egy csoda vagy és csodálatossá csak te teheted életedet. 

Mohácsi Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr658736058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása